DÜNYA´NIN EN ANLAMLI BAYRAMI

DÜNYA´NIN EN ANLAMLI BAYRAMI
 
gundemeregli.com-

Anıt önünde saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk anıtına çelenk koymasın ardından başlayan tören Şiir Okunması ve Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu Halk oyunları ekibinin Karadeniz Yöresi Halk Oyunları gösterisi ile sona erdi.

Töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç yaptı.

Kılıç, Meclisimizin açılışının, Ulusal Egemenliğimizin 93. yılını kutlamak için bir arada olduğunu belirterek şu görüşlere yer verdi:

Konuşmaların ardından Atatürk ortaokulu Halk oyunları ekibinin gösterisi vatandaşlardan büyük beğendi toplandı.

Öğrenciler tarafından kompozisyonların okunması, Cumhuriyet Ortaokulu Halk Oyunları Ekibinin Potpuri gösterisi, Atatürk Ortaokulu Korosunca hazırlanan çocuk şarkıları sunumu, Erdemir İlkokulu Bitlis yöresi halk oyunları ekibinin gösterisi ve çeşitli dallarda ödül alan öğrencilere ödüllerinin verilmesi gibi dolu dolu geçen etkinlik ardından coşkulu alkış ile sona erdi.

Törene Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Ali Azar, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Naci Kılıç, Kdz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcılar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kdz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş, Askeri erkan, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER