EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ İNTİHAR, YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ  İNTİHAR, YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde ailesi ile sorunlar yaşayan bir kişi Emniyet Müdürlüğünün çatısına çıkarak, intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgilere göre Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası&[#]8217;nda Çekici şoförü olarak çalışan Recep B. (38) isimli vatandaş yaşadığı ailevi problemler sebebiyle bunalıma girerek İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının çatısına çıktı.

Çatının ucuna kadar gelerek burada uzun süre intihar girişiminden vazgeçmesi amacıyla ikna edilmeye çalışılan Recep, B bir süre yanına kimseyi yaklaştırmadı.

   İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli memurların uzun süreli iknaları ile bir süre çatıda kalan Recep B.&[#]8217;nin yanına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek&[#]8217;te geldi.  Civelik&[#]8217;in de ikna etmeye çalıştığı çekici şoförünün bir anlık dalgınlığından yararlanan bir polis memuru intihar girişimcisini elinden yakalayarak bir süre çatıda ikna etmeye çalıştı. 

Çatıda bulunan polisler tarafından eşiyle yaşadığı problemlerin çözüleceğine dönük sözler ile birlikte çatıdan3-4kişinin yardımıyla alınan Recep B.ye ilk müdahaleyi olay için Emniyet Müdürlüğüne gelen sağlık ekipleri yaptı. Sağlık ekipleri çekici şoförüne sakinleştirici iğne yaptı.

Çevrede Recep B.&[#]8217;nin olası intihar girişimine karşı İtfaiye ekipleri branda gererek önlem aldı.  

Olay sonrasında Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Recep B.  Tedavi altına alınırken, çevrede bulunan vatandaşlarda yaşanan intihar girişimini yakından takip etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2013, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER