Ereğli ´de protokol halka bayramlaştı

Ereğli ´de protokol halka bayramlaştı

Ereğli ´de protokol halka bayramlaştı

Zonguldakın Ereğli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi Teras Kafeterya’da bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ereğli’de protokol bayramlaşması her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) kafeteryasında gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu,  Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol,  İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Serdar Gökhan Tufan, İlçe emniyet Müdür vekili Alaplı İlçe Emniyet müdürü Erkan Tektaş,  Sahil Güvelik komutanlığı adına Kıdemli Üst teğmen Berat Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, önceki dönem milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Ercan candan programa katılanların bayramlarını kutladı.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu bayramlaşma töreni sonrasında yaptığı konuşmasında 29 gün çeken Ramazan ayından sonra birlik ve beraberliğin en iyi şekilde görülmesini arzu ettiğimiz bayramı da bu sabahtan itibaren kutlamaya başladık. Birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmasını amaçladığımız bu bayram görüyorum ki vatandaşlarımızın siz değerli vatandaşlarımızın yoğun ilgisi sonrasında gerçekten birlik ve beraberliğin en iyi şekilde gösterildiğini görmekteyiz. O itibarla buraya kadar gelen her gruptan, her siyesi fikirden, her sivil toplum kuruluşundan herkese ama herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bayramınızı bir kez daha kutluyorum dedi.

Yapılan konuşmanın ardından edilen dua ile program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER