Geleceğin yöneticileri, protokolü ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, İlçe protokolüne ziyaretlerde bulundu, TCG Turgut Reis Firkateynini gezdi.

Geleceğin yöneticileri, protokolü ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, İlçe protokolüne ziyaretlerde bulundu, TCG Turgut Reis Firkateynini gezdi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 2016 yılı için seçilen 6 kişilik Çocuk ve 6 kişilik Gençlik Merkezi üyeleri, Ereğli Belediye Başkanlığı, İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay tarafından ağırlanan Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, daha sonra İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti.

KAYMAKAM MADENOĞLU: BELEDİYE YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay’ın nezaretinde İlçe protokolünü ziyaret eden gençlere, Kaymakam Nazım Madenoğlu görevlerinde başarılar diledi.

Çocuk ve Gençlik Merkezi projesi için Belediye yönetimini de kutlayan Madenoğlu; “Çocukların ve gençlerimizin şehrin yönetimi için şimdiden olayın içine dahil edilmesi güzel bir çalışma. Bu nedenle Belediye yönetimini kutluyorum. Gençlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Madenoğlu, Meclis Üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.

TCG TURGUT REİS’İ GEZDİLER

Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay’la birlikte Ereğli Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan’ı ziyaret ettiler.

Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyelerini kapıda karşılayan Tuğamiral Hasan Doğan, misafirleriyle yakından ilgilendi. Çocuk Meclisi Başkanı Emirhan Şen ve Gençlik Merkezi Başkanı Süha Çuhadaroğlu, Komutanlık Şeref Defterini imzaladılar.

Meclis Üyeleri, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken Garnizon Komutanı Tuğamiral Doğan’da Meclis grubundan ilgiye değer projelerin çıkacağına inandığını belirtti.

Çocuk ve Gençlik Merkezi Üyeleri Garnizon Komutanı Doğan’ın talimatıyla, görev için Ereğli’de bulunan TCG Turgut Reis Firkateynini gezdiler. TCG Turgut Reis Komutanı Deniz Kurmay Albay Hüseyin Temizel, görevleri ve Firkateyn hakkında Çocuk ve Meclis Meclis Grubunu bilgilendirdi.

Türk Deniz Kuvvetlerinin binin üzerinde seyre çıkmış önemli gemilerinden olan TCG Turgut Reis Firkateyninden mutlu ayrılan Çocuk ve Gençlik Meclisi Üyeleri, protokol ziyaretlerini İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’e yaptıkları ziyaret ile tamamladılar.

Emniyet Müdürü Küçük, Meclis Grubuna çalışmalarında başarılar dileyerek, kendilerini ilgilendiren her türlü projede yanlarında olacaklarını söyledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER