Gelgeç, birbirimize Sahip çıkalım,Destek olalım

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere yönelik birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısının bu yıl ikincisi düzenlendi.

Gelgeç, birbirimize Sahip çıkalım,Destek olalım

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere yönelik birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısının bu yıl ikincisi düzenlendi.

Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısına siyasiler ve milletvekili adayları ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Kahvaltıya Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Zonguldak, Bartın, Hendek Oda başkanları, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı, Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, siyasi partilerin başkan ve milletvekili adayları,sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernek başkanları ve esnaflar katıldı.

Programda konuşan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, kentte birlik ve beraberliği sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Esnaflığın zor bir meslek olduğunu ifade eden Gelgeç, “ Bugün 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerimizin gününü kutluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin, 10 ve 16 Mayıs arası ise Engelliler Günü, tüm engelli kardeşlerimizin engelliler gününü kutluyorum. Oda olarak bu yılodamıza kayıtlı bulunan azimli, cefakar, çalışkan, dürüst ve kimseye muhtaç olmadan geçimlerini esnaf olarak idame eden bedensel engelli üyelerimize takdire şayan hayat tarzlarından dolayı kendilerine onur plaketi sunacağız. Biz oda olarak sanayi sitemizin yollarının bir an önce yapılmasını talep ediyoruz. Belediye başkanımızdan da bu yolun yapılması için burada söz almak istiyoruz. Alaplı’daki esnaflar olarak bir birimize sahip çıkalım, birbirimize destek ve saygılı olalım, biz varsak İlçemiz vardır. Bu vesile ile sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına saygıyla selamlıyorum” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de yol sıkıntısının giderileceğini, yalnız zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “Son bir yılda ortaya koyduğumuz çalışmalar hepinizin malumu. Adliye Sarayı ile Sanayinin kesitiği yolda çalışmalar yaptık. Alaplı Merkez İlköğretim okulu ile devlet Hastanesi arasındaki yolu yaptık. 25-30 yıl yol yapılmayan mahallelere girdik, sorunlarını çözdük. Hepsini çzöeceğiz. biz Alaplı sevdalısıyız. Alaplı’yı yaşanabilir bir ilçe yapacağız. Buna söz veriyorum.Sanayi sitesi yolu için de bir çalışma yaptırdım. Sanayiye yapılacak olan yolun maliyeti 300 Bin TL tutuyor. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından oda tarafından odaya kayıtlı bulunan azimli, cefakar, çalışkan, dürüst ve kimseye muhtaç olmadan geçimlerini esnaf olarak idame eden bedensel engelli üyelere takdire şayan hayat tarzlarından dolayı kendilerine onur plaketi protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER