GÜNDOĞDU´NA KUTLAMA ZİYARETİ

GÜNDOĞDU´NA KUTLAMA ZİYARETİ
gundemeregli-AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Gündoğdu ve hasta personelini ziyaret etti.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanı dr. Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti Teşkilat Başkanı Yılmaz Can, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ve kadın kollarından oluşan bir heyetle Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Fuat Gündoğdu&[#]8217;yu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu Ak Parti iktidarı döneminde sağlık alanında başarılı çalışmaların yapıldığını ifade ederek hükümet olarak sağlık alanındaki geliştirmelere ve sağlık çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyerek tüm Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladıklarını söyledi.
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Gündoğdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti heyetine teşekkür etti. Ak Parti heyeti daha sonra Alaplı Devlet Hastanesinde ki tüm servisleri ziyaret ederek çalışanların ve hastaların tıp bayramını çiçek hediye ederek kutladılar.
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER