Hastaneye 15 adet modern yatak

Hastaneye 15 adet modern yatak

Hastaneye 15 adet modern yatak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan, ilçede yeni hastane yapılıncaya kadar Alaplı halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla başlatılan tadilat çalışmalarının son aşamaya geldiğini, hastaneye ayrıca 15 adet modern yeni yatak kazandırdıklarını söyledi.
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan hastanede yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Halka daha iyi hizmeti sunmak için çalışmalar başlattıklarını bu anlamda tadilatın yanı sıra hastaneye ayrıca 15 adet modern yatak kazandırdıklarını belirten Özlücan, Ameliyathanede artık eskiden diğer hastanelere gitme zorunda kalınan Guatr ameliyatları, laparoskopik(kapalı) denilen kamera aracılığı ile yapılan safra kesesi operasyonları , cerrahi sünnet , gibi operasyonlar başarılı bir şekilde yapıldığını kaydetti.

ÇATUROĞLU’NA TEŞEKKÜR

, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na teşekkür eden Özlücan, “
Azimli , kararlı ve en iyisini halkın hak ettiğini düşünen vekilimiz Faruk Çaturoğlu’nun gayretleri ile Alaplıya yeni hastane projesinin hız kazandığını ve şu an zemin etüdü aşamasında vekilimizin konunun bizzat takipçisi olduğunu belirtmek isterim. Sağlıkta değişimin öncüsü Sağlık Bakanımız Recep Akdağın da isteği doğrultusunda güler yüzlü ve modern sağlık hizmetini Alaplı halkı hakkediyor. Bunu sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz bu birden olmasa da hizmetten yararlanan herkes bunu mutlak görecek” dedi.

BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Hastane çevresindeki yolun araç geçişine uygun olmadığını bu yönde belediyeden yardım talep ettiklerini kaydeden Özlücan, “ Hastanemiz çevresindeki yolun araçların geçişi için uygun yapıda olmaması sebebiyle ilçe Kaymakamımız ve Belediye başkanımız ile görüşmelerimiz sonucunda asfaltlama için önümüzdeki hafta çalışmaların başlatılacağı bilgisini paylaşmak isterim” diye konuştu

HASTANEDE TADİLAT VE 15 ADET MODERN YATAK ALIMI

Hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Özlücan, şunları söyledi: “
Mevcut hastanemizin de yeni hastane yapılıncaya kadar Alaplı halkına daha iyi hizmet vermesi için tadilatı ile ilgili çalışmalarımız son aşamasına gelmiş bulunmakta Bayındırlığın oluşturduğu proje ve yaklaşık maliyet hesaplarının Genel sekreterliğimizce değerlendirmeye alındığı önümüzdeki aylarda hayata geçirileceği bilgisini de vermek isterim. Ayrıca hastanemize 15 adet modern yatak kazandırılmış olup bugün bu yataklar teslim alınmıştır. Ameliyathanemizde artık eskiden diğer hastanelere gitme zorunda kalınan Guatr ameliyatları, laparoskopik(kapalı) denilen kamera aracılığı ile yapılan safra kesesi operasyonları , cerrahi sünnet , gibi operasyonlar başarılı bir şekilde artık hastanemizde yapılmaktadır. Hastalık hepimizin başına gelebilecek doğal bir olaydır ve ne yazık ki bu zor durumda hepimiz birilerinin bize yardım etmesini isteriz işte bize bu durumda yardım eden herkesi de ömür boyu unutmayız görevimiz olan bu işi en iyi şekilde hatırlanmak için yapmamız gerekiyor daha iyi karşılanmak daha modern ve konforlu bir ortamda tedavi olmak her insanın hakkı eksikliklerimizi gidermek için mücadele vereceğiz. İlerleyen günlerde resmiyet kazanırsa bölge halkına daha iyi hizmet vermek için gerçekleşmesi söz konusu olan projelerimizin de olduğunu sırasıyla paylaşacağımı bildirmek isterim”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER