İki yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredi imkânı sunuyor.

İki yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredi imkânı sunuyor.

İki yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredi imkânı sunuyor.

ZonguldakTicaret ve Sanayi Odası ve BatıKaradeniz Kalkınma Ajansı arasındaKOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin düzenlenmesi ile ilgili protokolimzalandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ’nda imzalanan protokole imzayı ZTSO adına YönetimKurulu Başkanı Metin Demir, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı adına da GenelSekreter Vekili Recep Serkan Alkan attı. İmza töreninde konuşan ZTSO YönetimKurulu Başkanı Metin Demir Zonguldak’da girişimcilik kültürünün gelişmesineönem verdiklerini vurgulayarak ” Oda olarak girişimcilik eğitimlerine çok önemveriyoruz, eğitimi başarı ile bitirip kendi işini kuran girişimci adaylarınıgörmek en büyük arzumuz, girişimcilik kültürünü yaygınlaştıracak bu eğitimleriBatı Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliği ile vermeyi planlıyoruz. Bu eğitimlerile girişimcileri iş planı konusunda bilgilendirmek ve işletme yönetimibilgisiyle donatmak istiyoruz. Eğitimleri alan girişimcilerin kuracaklarıişletmelerin başarı olanaklarını arttırmak amacı ile eğitim sonrası danışmanlıkdesteklerimiz de sürecek dedi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Recep Serkan Alkan ise yaptığıaçıklamada Kalkınma Ajansı olarak bölgenin önünü açacak işbirliklerineher zaman hazır olduklarını, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşadüzenlenen bu eğitimlerin girişimci adaylarına bir fırsat olduğunu ve bundansonra da bu tip işbirliklerinin artarak devam etmesini arzuladıklarınısöyledi.

KOSGEB kendi işini kuracak olan girişimci adaylarınabu programlar kapsamında 50 bin TL’lik hibe desteği ve sabit yatırım desteğiolarak 100 bin TL’ye kadar iki yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredi imkânısunuyor. Söz konusu eğitimlerle ilgili ön başvurular Batı Karadeniz KalkınmaAjansı’nın internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER