KEPEZ YOLUNDA KAZA ,1 YARALI

Kdz Ereğli´de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya kamyon çarptı. Ağır yaralanan yaya ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

KEPEZ YOLUNDA KAZA ,1 YARALI
gundemeregli.com
-Kdz Ereğli´de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya kamyon çarptı. Ağır yaralanan yaya ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kaza bugün saat 15.30 sıralarında Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Edindiğimiz bilgiye göre 25-30 yaşlarındaki erkek bir şahıs Kepez mevkisinde yolun karşısına geçmek istediği sırada Yusuf K. idaresindeki kamyon kendisine çarptı. Kazada kanlar içerisinde kalan ve kendisini kaybeden yaralıya ilk müdahaleyi yakında ki diyaliz merkezindeki sağlık görevlileri yaptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıyı alarak ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.
Kamyon sürücüsü Yusuf K. hızının 40-50 kilometre civarında olduğunu, çarptığı kişinin aniden önüne çıktığını söyledi. Kaza yerinde kamyonun yaklaşık 5 metre fren izine rastlanırken, sürücü Yusuf K. ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Karakolu’na götürüldü.
Yaralı şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı için ailesine ulaşılamazken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat Eser
Ali Suat Eser - 10 yıl Önce

1-2 gün önce de aynı yolda kaza olmuştu. Şükür bunlar ölümlü olmadı... Geçen yıl ihalesi yapılmıştı bu yolun, ne beklenir bilmem. Sorumluların başına bir kaza gelseydi çoktan yapılırdı. Anlayana...

SIRADAKİ HABER