Kitap okumak, yaşamaktır

Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kızılca Köyü ile Hamzafakıhlı Mahallesi halkı arasında “Kitap Okumak Yaşamaktır.” isimli kitap okuma projesi başladı.

Kitap okumak, yaşamaktır
Kdz. Ereğli İlçesine bağlı KızılcaKöyü ile Hamzafakıhlı Mahallesi halkı arasında “Kitap Okumak Yaşamaktır.” isimli kitap okumaprojesi başladı.

Kızılca Köyü İmam-Hatibi İsmet Bölükbaşı ve Kızılca KöyüKur’an Kursu Öğreticisi Asuman Çetin ile Hamzafakıhlı mahallesi İmam-Hatipleri Abdullah Negüzel, Şeref Yıldızhanve Hamzafakılı mahallesi Kur´an Kursu Öğreticisi Meryem Çelik´in öncülüğündebaşlatılan proje01 Ocak 2016tarihinde başlayıp 20 Şubat 2016 tarihindesona erecek.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN

Proje sorumlusu İmam-Hatipler yaptıkları açıklamada; “Görev yaptıkları Kızılca Köyü ve HamzafakılıMahallesinde bu projeyi uygulamalarının sebebi, kış aylarını verimli geçirmekve köy halkının Kitap okumayı sevdirmek, okuma konusunda farkındalıkoluşturmak,Halkımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırılarak ailebireylerinin kitap okumaya yönelmelerini sağlamak ve Peygamberimizin kronolojikhayatının öğretmek amacıyla başlattıklarını, köy halkının kitap okuma projesinekatılımın istenilenden daha büyük olduğunu dile getirdiler.

DERECEYE GİRENLERE BAŞARI BELGESİ VERİLECEK

Diyanet İşleri başkanlığıyayınlarından İslam İlmihalinin okunmasıyla başlanılacak kampanya erkek vekadınlar arasında yapılacak. Kitabın okunmasına müteakip Müftülük değerlendirmekomisyonu tarafından yapılan sınav sonucunda dereceye girenlere çeşitli hediyeve başarı belgesi verilecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER