KONSEY YARIŞMA DÜZENLEYECEK

KONSEY YARIŞMA DÜZENLEYECEK

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Kent Konseyi olarak göreve geldikleri günden bu güne ilçenin temel sorunlarının çözümü noktasında çeşitli toplantılar ve etkinlikler düzenlediklerini belirten Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalân Selvi Köseoğlu Ayrıca ilçenin gelişmesi noktasında birçok sosyal etkinliğe de imza attıklarını söyledi.

(kültürel)

(kültürel miras)

TÜRKİYENİN HER YERİNDEN KATILINABİLİR

Yarışmacılar,toprak ürünleri; seramik, çini, cam taş ürünleri, mermer ve diğer doğal taşlar, maden ve metal ürünleri: bakır, pirinç vs,ağaç ve diğer bitkisel ürünler, hayvansal ürünleri, deri, boynuz, kemik, yün, tekstil ürünleri: el dokuması yerel bez, yöresel el nakışı, dantel/dantelâ, oya,yöresel oyuncaklar, altın hariç diğer malzemelerden yapılan takılar,gıda ürünleri,ve diğerleri gibi istedikleri dalda yarışmaya katılabilirler.

YARIŞMADA ARANACAK ŞARTLAR

(kültürel)(ticari)(kültürel) özellikleri ile üretim sürecinde kullanılan yöntem ve teknikleri içeren bilgilere yer verecekler.

YARIŞMA HERKESE AÇIK

Yarışma tüm tasarımcı ve üreticilere açık olup; katılımcılar bir den çok dalda ve birden çok örnekle katılabildikleri gibi grup olarak da katılabilirler.

ÖN BAŞVURULAR KENT KONSEYİ OFİSİNE

Yarışmacılar ön başvurularını Atatürk Kültür Merkezi girişinde bulunan Kent Konseyi ofisine 5 Nisan 2013 tarihine kadar hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapabilirler.

Yarışmaya katılacak ürünlerin de yine Kent Konseyi ofisine 30 Nisan 2013 tarihine kadar teslim edilmeleri gerekmektedir.

Kdz. Ereğli Ticaret Sanayi Odası, Erdemir, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kdz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kdz Ereğli Tarihi, doğa ve kültürünü yaşatma derneği ve Sanat Kurumu ile işbirliği içerisinde olunacak yarışma için 5 asil ve üç yedek olmak üzere 8 kişilik jüri üyesi oluşturulacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2013, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER