Kuzu’dan Gündem’e kutlama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkan Adayı ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu, gazetemizin 27.kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kuzu’dan Gündem’e kutlama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Önceki dönem Ereğli İlçe Başkan Adayı ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu, gazetemizin 27.kuruluş yıldönümünü kutladı. 13 Kasım 1989 yılında kurulan ve bu yıl 27.kuruluş yıldönümü kutlayan gazeteniz Gündem’e kutlama ziyaretleri devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkan Adayı ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu berberinde Âdem Dürnel ve Kamil Demirtürk ile birlikte gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay’ı ziyaret ederek, 27.kuruluş yıldönümümüzü kutladı. Doğru ve tarafsız yayın ilkesi ile Gündem Gazetesi’nin bölgede örnek olduğunu belirten Kuzu,26.yayın yılını geride bırakarak 27.yayın yılına girmesinden dolayı tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum, Gündem Gazetesi Doğru, tarafsız, dürüst ve ilkeli yayıncılığı ile bölgede her zaman örnek olmuştur, Bu başarılarının her zaman devam etmesini temenni ediyor, Başta Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser olmak üzere tüm çalışanları kutluyorum “ dedi.
ATALAY, TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Şaban Atalay, Kuzu ve beraberindekilere teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 13:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgut Alp
Turgut Alp - 8 yıl Önce

bahçeli gitmeli.ya bahçeli gitsin gitmiyorsada türk milliyetçileri yeni bir parti kursun.bugün seçim olsa mhp baraj altı.sinan oğan gelmeli.

SIRADAKİ HABER