Mahallelilerden Başkan Uysal´a teşekkür

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, halk toplantılarına Uzunmehmet, Kestaneci ve Süleymanlar mahallelerinde devam etti.

Mahallelilerden Başkan Uysal´a teşekkür

Habermerkezi-Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, halk toplantılarına Uzunmehmet,Kestaneci ve Süleymanlar mahallelerinde devam etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye BaşkanYardımcısı Ayhan Atay ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı UzunmehmetMahallesi’ndeki halk toplantısında mahalle muhtarı Seyfettin Yaman ve mahallehalkının sorunlarını dinledi.

UZUNMEHMET’TEN TEŞEKKÜR

Uzunmehmet Mahallesi olarak yapılan alt yapıya teşekküreden mahalleliler, 4 bin 500 kişinin yaşadığı Uzunmehmet’te emeklilerinağırlıkta oturduğunu vurgulayarak Başkan Uysal’dan hastaneye direkt halkotobüsü istediler. Başkan Uysal sorunun çözüleceğini vurgulayarak, Ereğli’deyeni durak yerlerinin belirlenmesi ve hatlar üzerine 2 profesör eşliğindemaster planı yapıldığını ve ölçümler için hazırlıklara başlandığını vurguladı.

SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI

Kestaneci Mahallesi’nde de halkla buluşan Başkan Uysal,Muhtar Ahmet Özer’den mahallenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Bazımahalleliler mahallerinde yaşanan küçük heyelanlar yüzünden yola çamur aktığınıve heyelanı durdurmak için istinat duvarı yapılmasını istediler. Bir vatandaştabahçesinden yüksek gerilim geçtiğini belirterek, Başkan Uysal’dan bu konudayardım istedi.

İLÇEDE DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK

Başkan Uysal ise mahallelilere, “Ne zaman çağırsanızgelirim. Bizim şehrimize 18 ayda yaptıklarımız belli. Kent Meydanı, ÇetinApatay Bulvarı, Spor Parkı gibi büyük projelerimizin proje ihaleleri bitti.Sadece tek merkezde toplanalım diye pazaryerinde yapılan AVM’ye geçmemiz 6 aysürdü. Bir projeyi hazırlanıp, alt yapısının yapılması kâğıt üzerinde 6 ayalıyor. Ama biz bunları yoluna koyduk.” dedi.

15 YILLIK BANK İSYANI

Başkan Uysal daha sonra özellikle kadınların daha çokilgi gösterdiği Kadı Tarlası Şen Evler mevkiinde halkla buluştu. Bir bayanın,’15 yıldır belediyeye gidiyorum geliyorum. Yağmur yağdı kar yağdı çamur oldu’diyerek beni oyalıyorlar. Yaşlılarımızın oturabileceği güneşten ve yağmurdankorunabileceği oturma alanı ve bank istiyorum” dedi.

O YÜZDEN ADİL OLMALIYIZ

Başkan Uysal’da oturma bankı konusunda çok talepgeldiğini ve geçmişte de kişilerin evlerinin önüne konulan bankların artıkhalkın ortak kullanım alanlarına konulacağını söyledi. İlçede 40 bine yakınbuna bulunduğunu hatırlatan Uysal, “Her binanın önüne bir bank vermeye kalksak40 bin bank yeter. Buna güç kuvvet yetmez. O yüzden adaletli olmak lazım.Herkes kullanmalı” dedi.

13 YILDA YAPILANLAR BELLİ

Başkan Uysal 3 mahallede de sorunları not aldıktansonra güçlü belediyecilik için tek başına iktidar anlayışını savunarak, “Benimbelediyem güçlü olursa Ereğli’ye hizmette daha güçlü gelir. Bize oy verinvermeyin, biz her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile adaletli bir şekildehizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ama ülkenin geleceği için daha güçlü yarınlar içinadresin belli olduğunu sizde görüyorsunuz. Yapılanlar ortada. İstikrar sürsün,ülkemiz ve şehrimiz güçlensin.” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER