O anda yanlarındaydı...Bu sırada ikisinin de ayağı kaydı...

O anda yanlarındaydı...Bu sırada ikisinin de ayağı kaydı...

O anda yanlarındaydı...Bu sırada ikisinin de ayağı kaydı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tartışma sırasında ayakları kayarakyaklaşık 100 metre yükseklikten düşerek hayatlarını kaybeden çiftin ikincievliliklerini yaptıkları öğrenildi. Kdz. Ereğli’de dün gece yaşadıklarıtartışma sırasında ayakları kayarak yaklaşık 100 metre yüksekten denizkenarında ki kayalıklara düşerek feci şekilde can veren Özgür Özakın (32) ileZeynep Nida Sözeri’nin ikinci kez evlendikleri öğrenildi. Edinilen bilgiye göredün gece çiftin yanlarında olduğu belirlenen Özgü Akşit, polis tarafındanEmniyet Müdürlüğü’ne götürülerek burada ifadesine başvuruldu. Özgü Akşit olaygecesi yaşananları tüm detayları ile anlattı. Özgü Akşit ifadesinde “ÖzgürÖzakın beni arayarak Zeynep Nida Sözeri ile evde tartıştıklarını ve evdenayrılan nişanlısına ulaşamadığını ve kendisine onu bulmam için yardımcı olmamıistedi. Bunun üzerine bende Zeynep’in aracıyla Köseağzı mevkisinde olduğu nu söyledim. Özgür,Zeynep’in telefonlarını açmadığını ve endişe ettiğini söyleyip birlikteKöseağzı’na bakmaya gitmemizi istedi. Bende Özgür ile oraya vardığımda Zeyneparacın içerisinde tek başına oturuyordu. Zeynep ile Özgür aracın içerisindekonuşurlarken tartışmaya başladılar. Benden uzaklaşmak için araçtan inip yolkenarındaki bariyerlerden atlayarak uçurumun kenarında konuşmaya başladılar. Busırada ikisinin de ayağı kaydı ve düştüklerini gördüm. Bende bağırarak yardımistedim” dedi.
Kdz. Ereğli ilçesinde bir asansör firmasının sahibi olan Özgür Özakın ileZeynep Sude Sözeri’nin daha önce birer evlilik yaptıkları ve daha sonraboşandıkları öğrenildi. Özakın’ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, Zeynep NidaSözeri’nin ise çocuğu olmadığı ifade edildi. Bir enerji dağıtım firmasındamüdür yardımcısı olarak çalışan Zeynep Nida Sözeri’nin Kdz. Ereğli ilçesinetayin olabilmesi için resmi nikâhlarını yapan çiftin bu yaza düğün hazırlığıyaptığı belirtildi.

SON YOLCULUKLARINA BİRLİKTE UĞURLANDILAR

Kdz. Ereğli DevletHastanesi’nde otopsileri yapılan Özakın ve Sözeri çiftinin cenazeleri, 24 OcakSalı günü bozahane Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER