OĞUZ ÖZGEN´E ÖNEMLİ GÖREV

OĞUZ ÖZGEN´E  ÖNEMLİ GÖREV
gundemeregli.com-Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları(ERDEMİR) ile İskenderun Demir çelik Fabrikaları (İSDEMİR )Üretim Koordinatörü Oğuz Nuri Özgen önemli bir görevi üstlendi.
MESS kanatlarından edinilen bilgilere göre, Özgen Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Ankara´da ayağının Yönetim Kurulu Başkanlığına gibi çok kritik bir göreve getirilerek, sendikacılığa da adım atmış oldu.
 
Sendikanını yaptığı son toplantıda MESS Ankara Bölge temsilciliği başkanlığı görevini  getirilen Özgen, çalışmalara başladı.
 
Üretim Kordinatörü Özgen´in bu göreve seçilmesi bölgede sevinçle karşılandı.
 
OĞUZ ÖZGEN KİMDİR ?
 
 
Ereğli Demir ve Çelik Fab. T.A.Ş.´de başmühendis olduktan sonra sırasıyla: Yüksek Fırınlar ve Sinter Müdürlüğü´nde Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı. Daha sonra Demir Üretim Başmüdürlüğü ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığı, Erdemir Romania SRL. Genel Müdürlüğü ve Ereğli Demir ve Çelik Fab. T.A.Ş. Genel Müdür Danışmanlığı yaptı. Ereğli Demir ve Çelik Fab. T.A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Oğuz N. Özgen 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Erdemir Grubu Üretim Koordinatörü olarak tayin edildi. Özgen, MESS Ankara Bölge Temsilciler Kurulu Başkanı´dır.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2013, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER