POSBIYIK BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

POSBIYIK BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

gundemeregli.com-Kdz ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 12 Şubat Salı günü hayatını kaybeden, Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrat Parti&[#]8217;nin Eski Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlarından Nizamettin Akkaya&[#]8217;nın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.Posbıyık   Basın Danışmanlığı aracılığıyla yayımladığı mesajında şöyle dedi;

&[#]8220;Karadeniz Ereğli ve bölge siyasetinin en değerli isimlerinden biri olan, Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;nin ve partinin kapatıldığı dönemlerde kurulan Sosyal Demokrat Parti&[#]8217;nin eski ilçe başkanlarından Sayın Nizamettin Akkaya&[#]8217;nın vefatını derin bir teessürle öğrendim.

Siyasetimizde nezaketin, karşılıklı sevgi ve saygının en önemli simalarından biri olan Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin beyefendi siyaset adamı Merhum Akkaya, 84 yıllık ömrünün çok büyük bir kısmını bölgemizin kalkınabilmesi ve gelişmesi yönünde yapılan çalışmalara adamış bir isimdir. CHP&[#]8217;nin en genç yaşta ilçe başkanı olan ender siyasetçilerden biri olarak da siyasi literatüre adını yazdıran Akkaya, o siyaset dünyasında görev yapan çok değerli isimler de yetiştirmiştir.

Kendisini en kalbi duygularımla ve şükranla anıyorum. Merhum Akkaya&[#]8217;yı her zaman beyefendi kişiliği, mütevazı yaşamı ve bölgemiz siyasetine verdiği çok değerli katkılarıyla hatırlayacağız.

Ruhu şâd, mekanı cennet olsun. Kendisine yüce Allah&[#]8217;tan rahmet; ailesine, sevenlerine, akrabalarına ve CHP camiasına başsağlığı ve sabır dilerim.&[#]8221;

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER