Posbıyık bayramı dolu dolu geçirdi

Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren politikacı Halil Posbıyık, Kurban Bayramında da köy köy, belde belde dolaşarak hemşerileriyle bayramlaştı..

Posbıyık bayramı dolu dolu geçirdi

Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren politikacı Halil Posbıyık, Kurban Bayramında da köy köy, belde belde dolaşarak hemşerileriyle bayramlaştı..

Ereğli’nin yetiştirdiği önemli politikacılardan biri olan ve kente 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet eden Halil Posbıyık, Kurban Bayramını hemşerileriyle birlikte geçirdi.

Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramını da halkıyla birlikte kutlayan Halil Posbıyık, Bayramın 1. Gününü parti teşkilatlarıyla birlikte bayramlaşmaya ayırdı. CHP İlçe Teşkilatında düzenlenen Bayramlaşmanın ardından, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yöneticilerle birlikte ziyaret eden Posbıyık, ardından Gökçeler Köyü ve Kandilli Beldesini ziyaret etti.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve parti yöneticileriyle bayramlaştıktan sonra Ormanlı Beldesine geçen Posbıyık ve CHP heyeti burada da vatandaşlarla bayramlaştı.

KÖYLERDE POSBIYIK’A YOĞUN İLGİ

Bayramın 2. Gününe Korubaşı mahallesini ziyaret ederek başlayan Posbıyık, ardından İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın vefat eden ablası Nafiye Şimşek için Çaycuma Comranlar Köyünde ikindi namazına müteakip kılınan Cenaze namazına katıldı.

Bayramın 3. Gününü de Çaylıoğlu ve Çiğdemli bölgesine ayıran Posbıyık, bir çok köyü ziyaret etti.

Bayramın 4. Gününü Yalı boyu köylerine ayıran ve Elmacı , Terzi, Bayat, Ballıca ve Sücüllü Köylerini gezen Posbıyık, Sücüllü köyünde düzenlenen Futbol Turnuvası Finallerini vatandaşlarla birlikte izledi.

Ziyaret ettiği köylerde halkın sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Posbıyık, hemşerilerinin sofralarına konuk oldu, bayramlarını kutladı.

CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın organize ettiği Bayramlaşma programına katılan Posbıyık’a İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER