Utku koleji lise bölümünü açmaya hazırlanıyor

Kdz. Ereğli’de 1986’dan bu yana 29 yıldır “Bir Öğretmenler Kuruluşu” olarak faaliyet gösteren Utku Koleji Eğitim Kurumları, bünyesinde faaliyete devam eden Anaokulu-İlkokul Ortaokuldan sonra,Lise Bölümünü’ de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Utku koleji lise bölümünü açmaya hazırlanıyor

Kdz. Ereğli’de 1986’dan bu yana 29 yıldır “Bir Öğretmenler Kuruluşu” olarak faaliyet gösteren Utku Koleji Eğitim Kurumları, bünyesinde faaliyete devam eden Anaokulu-İlkokul Ortaokuldan sonra,Lise Bölümünü’ de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Utku Koleji Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, “Utku Koleji Eğitim Kurumları olarak, yeni yatırımlarımızı tamamlayıp, hayata geçirmenin, eğitim öğretim sektörüne kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Biz UTKU KOLEJİ olarak sadece, akademik ve sosyal başarılarımızla, tescillediğimiz ve çıtasını gittikçe yükselttiğimiz eğitim öğretim faaliyetlerimizle değil; yeni yatırımlarımızla bölgede yarattığımız ekonomik katma değer, nitelikli istihdam ve hayata geçirdiğimiz sosyal-kültürel sorumluluk projelerimizle de sektörde “örnek olma” iddiamızı sürdürüyoruz” dedi.

Çataklı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Kurumsallaşma sürecimizi tamamlayıp, büyüme-gelişme felsefemiz doğrultusuna hareket ediyoruz. Vizyonumuz; “Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim-öğretim alanında toplam kalite felsefesini benimsemiş, bölgesinde birinci derecede tercih edilen, Türkiye’de tanınan bir marka olmak.”, Misyonumuz ise “Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bir öğretmenler kuruluşu olarak, eğitimdeki birikimlerimiz ve öğrenci merkezli eğitim-öğretim yöntemlerimizle çağdaş, dürüst, öz kültürüne bağlı, kendisine güvenen ve yetenekleri doğrultusunda başarılı, mutlu bireyler yetiştirmektir.”

“HEDEFİMİZ BAŞARILI,MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK”

Tüm bu ilke ve faaliyetlerimiz sonucunda temel hedefimiz olan “Başarılı, mutlu bireyler yetiştirme” çabamızın somut göstergesi, öğrencilerimizi kendi yetenekleri doğrultusunda çok özel seçici kadromuzla Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerine yerleştirmek olacaktır. Böylece Utku Koleji Eğitim Kurumlarında eğitim hayatına başlayan filizler, yine kurumumuz çatısı altında meyve verecek, güzel ülkemizin aydınlık geleceğine imza atacaklardır.

“LİSE BÖLÜMÜMÜZÜ 2015 –2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLAMIŞ BULUNUYORUZ”

Bu kapsamda Utku Koleji Eğitim kurumları çatısı altında halen faaliyet gösteren Anaokulumuz, İlk ve Ortaokulumuzdan sonra, şimdi de Bölge halkının heyecanla beklediğiLise bölümümüzü, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılına hazırlamış bulunuyoruz. Çok yakında; yeni okulumuzu, bölümlerimizi daha yakından tanıtmak, yeni personelimizle tanışmak üzere sizlerle bir araya geleceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu güne kadar bize güvenip destek olan halkımıza, velilerimize, eğitim-öğretim camiamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 11:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 9 yıl Önce


Başarılar Sayın Çataklı ve ekibi ile UTKU ailesine...

SIRADAKİ HABER