Vali Kaban Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Kaban Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Kaban yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Devletimizin  idari   yapısında  önemli   bir  yeri olan  Emniyet Teşkilatımız,   ülkemizde    emniyet,  asayiş ve güvenliğin   tesisedilmesi, vatanımızın milleti   ile  bölünmez  bütünlüğünün korunup kollanması,  temelhak ve özgürlüklerin vatandaşlarımızca kullanılmasının sağlanması,  yasaların titizlikle   uygulanması   gibi  görevlerini  hukukun temelprensiplerine  bağlı ve  insan haklarına    saygılı  bir   şekilde  halkımızın  güven   ve   desteğini de arkasına alarak büyük bir   başarı ve  özveriyle   yürütmektedir.  

Bu    duygu   ve düşüncelerle;  toplumda barış, huzur ve güven ortamının  tesis edilerek, sürdürülmesinde başarı ilegörev yapan  Emniyet  Teşkilatımızın 171. Kuruluş yılını kutluyor, bundansonraki çalışmalarında   başarılar   diliyor,  görevlerini   yaparken   hayatını  kaybeden  aziz   şehitlerimizi   rahmetle   anıyor, yakınlarına,    görev malulü  mensuplarımıza   aileleriyle  birlikte   sağlık ve   esenlikler  diliyor,   saygılar   sunuyorum.  

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER