Yer altına alınıyor

Ereğli´de Bozhane mevkisindeki liman içerisinde voltaj düşüklüğü nedeniyle yaşanılan elektrik sıkıntıları sonucu liman içerisinde Eneji Sa tarafından çalışma başlatıldı.

Yer altına alınıyor

Ereğli´de Bozhane mevkisindeki liman içerisinde voltaj düşüklüğü nedeniyle yaşanılan elektrik sıkıntıları sebebiyle liman içerisinde Eneji-Satarafından çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye görebölgede elektrik anlamında özellikle balıkçılar ve balıkhanelerin olduğu alanlarda büyük sıkıntıların olduğu belirtildi. Balıkçıların buzdolaplarını ve diğer araçlarını çalıştıramadığı, çalıştırsalar da sürekli voltaj düşmesi nedeniyle sorunlar yaşadıkları ifade edildi. Özellikle yeni yemek yerlerinin açılmasıyla, sıkıntının daha da büyüyeceğinin ön görüldüğünü söyleyen yetkililer, bu nedenle Eneji Sa olarak bir çalışma başlattıklarını söylediler. Çalışmalar esnasında 150’lik ve 95’lik yer altı kabloları kullandıklarını ve hawai adlı tesisleri yer altına alacaklarını belirten görevliler, bütün herkesin saatine kadar yeni kablolar çekeceğini söyledi. Bu saatten sonra hiçbir sıkıntı olmadan bölgenin tamamen yer altına alınacağını söyleyen görevliler, herkes sağlıklı bir şekilde elektriğini kullanabileceğinin müjdesini verdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER