ulusal ve uluslararası alanlarda işbirliği protokolü imzaladı

ulusal ve uluslararası alanlarda işbirliği protokolü imzaladı

ulusal ve uluslararası alanlarda işbirliği protokolü imzaladı

Düzce Üniversitesi, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında, Çaylı Organik Tarım Limited Şirketi ile ulusal ve uluslararası alanlarda işbirliği protokolü imzaladı.
Rektörlük Makamında gerçekleşen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Çaylı Organik Tarım Limited Şirketi Müdürü Celal Çay, Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ve öğretim üyeleri katıldı.
İşbirliği protokolünü, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Çaylı Organik Tarım Limited Şirketi adına ise Celal Çay imzaladı. Protokol ile taraflar arasında ortak Ar-Ge, Ür-Ge ve inovasyon projelerinin gerçekleştirilmesi, tedarikçiler tarafından ürün tedarikinin yapılması, firmanın ürünlerinin Ar-Ge ve analiz çalışmaları ile ortak yeni ürün geliştirme çalışmalarının yapılması, laboratuvar imkanlarının ortak kullanımı, sektörde karşılaşılan sorunlara bilimsel çözüm yollarının bulunması ve bölgesel kalkınmanın desteklenmesi amaçlanıyor.
Düzce Üniversitesi, gerçekleştirdiği işbirliği protokolleri ile sürdürülebilir kalkınmaya destek olacak projeleri hızla hayata geçiriyor.

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER