Tahsis belgesini elden teslim etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli Eski Devlet Hastanesi arsası ve arsa üzerindeki binaların Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) devredilmesiyle ilgili tahsis belgesini BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e elden teslim etti.

Tahsis belgesini elden teslim etti


AK PartiZonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli Eski Devlet Hastanesi arsası ve arsa üzerindekibinaların Bülent Ecevit Üniversitesi’ne(BEÜ) devredilmesiyle ilgili tahsis belgesini BEÜ Rektörü Prof. Dr. MahmutÖzer’e elden teslim etti.

AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, bugün deziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürdü.Partisinin Karadeniz Ereğli İlçeBaşkanıMehmet Fatih Çakır’ın da eşlikettiği MilletvekiliFaruk Çaturoğlu, ilk olarak Batı Karadeniz KalkınmaAjansı (BAKKA) Genel Sekreteri Mustafa Aslan’ı ziyaret etti, çalışmalarla ilgilibilgi aldı. Daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Rektörlüğünegeçen Çaturoğlu ve Çakır,burada Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer ile bir süre görüştüler.Görüşmenin ana konusu,özellikle Karadeniz Ereğli’de büyükmutluluk yaratan eski Devlet Hastanesi arsası ve arsa üzerindeki 6 adet binanınBEܒye kesin tahsisi konusuydu. Milletvekili Çaturoğlu, sözkonusu tahsisin Karadeniz Ereğliİlçesive BEÜ için çokönemli bir gelişme olduğunu ifade ederek,bu konuda emeği geçenlerebir kez daha teşekküretti. Çaturoğlu, bürokrasiye takılmamasıadına tahsis belgesiniRektörÖzer’e elden teslim etti.

Ziyarettenduyduğu memnuniyetidile getiren Rektör Özer de konuşmasında,gelişmeleri yakındantakip ettiğini belirterek,“Ereğli İlçemizeve Üniversitemize hayırlıolsun. Ereğli’de bir fakültedaha açılmasının önü açılmıştır.Emeği geçenlereteşekkürediyoruz.” dedi.

Çaturoğlu, RektörÖzer’i ziyaretinin ardından ise partisininÇaycuma İlçeBaşkanlığınıziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER