SENDİKA KUTLAMALI SÜRÜYOR

SENDİKA KUTLAMALI SÜRÜYOR

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası’nın, Erdemir ile bağıtlanan Toplu İş Sözleşmesi sonrası, sendikanın Karadeniz Ereğli Şubesi’ne kutlama ziyaretleri sürüyor.
Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ile eski Belediye Meclis Üyesi Mustafa Keleş, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı kutladılar.
Sesli ile Keleş, sözleşmenin beklentilerin üzerinde koşullarda imzalanmasının Erdemir çalışanları olduğu kadar Ereğli esnafını da memnun ettiğini belirtirken, “bu anlamda şahsınızda Genel Merkez ve şube yönetiminiz ile ERDEMİR yetkililerini kutluyoruz. Ereğli’ye hayırlı olsun” dediler.
Odabaş da, sözleşme sürecini aktardığı ziyarette, “işin başından beri söylediğimiz gibi, bizim için önemli olan üyelerimizin hak ve menfaatlerini masa başında alabilmekti. Bunu da başta Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın uyguladığı strateji ve şirket ile kurulan diyaloglar sayesinde gerçekleştirdik. Elbette yapılan sözleşme Ereğli esnafını da rahatlatacaktır. Bu amaçla gerçekleştirdiğiniz ziyaretten memnunluk duyduk” diye konuştu.
Ziyarette, Ereğli’deki diğer gelişmeler üzerinde görüş alış, verişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER