Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı´na katıldılar

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesi üyeleri, Almanya´nın fuar merkezi Hannover´de düzenlenen Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı´na katılım sağladılar.

Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı´na katıldılar

Dünyanın, sac levha işleme endüstrisi alanında lider konumundaki fuar veekonomik göstergeleri olan EuroBLECH Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı 21 - 25 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya Hannover´de kapılarını açtı.Programa MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi´nden de üyeler de katılım sağladı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesi üyeleri, Almanya´nın fuar merkezi Hannover´de düzenlenen Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı´na katılım sağladılar.

Bu yıl 23.´sü düzenlenen, ziyaretçilerine sac ve levha işleme sektöründe en geçerli teknolojik eğilimler hakkında kapsamlı fikirler sunan fuara, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkan Yardımcısı Çınar Boru ve Profil Sanayi a.ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdülkadir ÇINAR, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Yönetim Kurulu Üyesi EREĞLİ ÜNALLAR METAL SAN.VE TİC LTD.ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bayrak, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Üyesi MASS DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Yıldırım  ile ÇINAR BORU VE PROFİL SANAYİ A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Turan katılım sağladılar.

Fuar hakkında bilgiler veren MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkan Yardımcısı Abdülkadir Çınar, Endüstrinin ana satın alıcıları ve karar alıcılarından yaklaşık 60 bin kişi ve 39 ülkeden 1500’den fazla katılımcı kuruluşun 2012 yılında düzenlenen fuarda yer aldığını söylerken, Bu sene, 15 teknoloji sektörü olmak üzere alt bölümlere ayrılmış, sac levha işleme teknoloji zincirinin tamamını içeren, sac levha, yarı bitirilmiş ve bitirilmiş ürünler, idare, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak ve yüzey işleme, karma yapıların işlenmesi, aletler, kalite kontrol, CAD/CAM sistemleri ve Ar&Ge konularında çok sayıda firma yer almakta. Fuar kapsamında görüşme yaptığımız yerli ve yabancı firma temsilcilerine, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi olarak, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımızın destekleriyle hazırlamış olduğumuz Makine İmalat Sektörü Analiz Çalışmamız ve çalışma kapsamında oluşturulanhttp://eramakport.com/web portalımız hakkında bilgi vererek bölgemiz makine ve talaşlı imalat sektöründe faaliyette bulunan firmalarımızı tanıtma şansına da sahip olduk. dedi.
 Çınar ayrıca, Sac ve Levha işleme konularında faaliyette bulunan firmaları yakından ilgilendiren fuara katılım sağlayarak firmalarının son teknolojik gelişmeler hakkında yakından bilgi sahibi olmasını da amaçladıkları belirtti.

EuroBLECH Hakkında :

EuroBLECH, iki yılda bir Almanya´nın fuar merkezi konumunda ki Hannover bölgesinde düzenlenmektedir. Sac levha işleme konusunda en son teknolojiyle yapılan makineler, aletler ve sistemlere yatırım yapmaya hazır olan şirketler için önemli bir organizasyon olan EuroBLECH, doğru donanımı temin etme konusunda önemli bir konumda yer almaktadır. Sac levha işleme teknolojisinin tedarikçileri ve üreticileri için, küresel bir boyutta iş için merkez konumunda olan fuar, sektörün önde gelen fuarı olarak gösterilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER