3'ü kadın 5 kişi tutuklandı

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının Zonguldak merkezli 6 ilde yürüttüğü FETÖ/PDY yönelik operasyon kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock’u kullandıkları iddia edilerek meslekten ihraç edilen ve bir süre önce gözaltına alınan 14 öğretmenden 4’ü kadın toplam 7 kişi sabah saatlerinde adliyeye çıkarılmıştı. Akşam saatlerinde nöbetçi mahkemece 3'ü kadın toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

3'ü kadın 5 kişi tutuklandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock’u kullandıkları iddiasıyla KHK nağme ile meslekten ihraç edilen öğretmenlere yönelik Zonguldak, Isparta, Osmaniye, Niğde, Ankara ve Kayseride eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 4ü kadın 7 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne getirildi.

Akşam saatlerinde nöbetçi mahkemece 3ü kadın toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER