Kaban yakından ilgilendi

Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, şehit yakınları ve yaşlılar ile biraraya geldi.

Kaban yakından ilgilendi

  Şehit yakınları ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevlerinde kalan yaşlılar için anneler günü etkinliği düzenlendi.

Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, şehit yakınları ve huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendi.

  Etkinliğe BEÜ Rektörünün eşi Nebahat Özer, Alay Komutanı eşi Hatice Selvi; Kozlu, Kdz. Ereğli, Devrek, Çaycuma ve Kilimli Kaymakamların eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz ile Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi sorumluları da katıldı. Kdz. Ereğli Huzurevinden 10, Çaycuma Huzurevinden 8, Merkez Huzurevinden 4 kişi; Merkez ilçe, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde ikamet eden 70 kişilik şehit annesi, şehit eşi ve şehit kardeşi katıldı.

  Etkinlik kapsamında İl Müftülüğü’nde görev yapan bayan vaiz tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban tarafından şehit annelerine, eşlerine ve huzurevi yaşlılarına çiçek takdim edilirken; Şehit Aileleri Dernek Başkanının eşi de, Neriman Kaban’a tüm şehit anneleri ve eşleri adına çiçek takdim edildi. Yaşlılar ve şehit yakınları etkinlikten memnun kalarak ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER