Özbakır'ın da katıldığı toplantıda Başbakan'dan müjde

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda partililere hitap etti. Yıldırım, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, çiftçilere ve esnafa da müjde verdi.

Özbakır'ın da katıldığı toplantıda Başbakan'dan müjde

Adalet ve Kalkınma Partisi Haftalık olağan toplantısı Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşiyor.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım konuşmalarını teşrif etmek üzere salona gelirken, vekiller tarafından alkışlandı. AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Özbakır da toplantıda yerini aldı. 

Başbakan Yıldırımın konuşmasından bazı satır başları şöyle;

Başbakan Yıldırım, çiftçilere mazot ve gübre paralarının Mart ayı içinde ödeneceği müjdesini verdi. 

Başbakan, binlerce kişinin beklediği haber ile ilgili; KOSGEB kredilerinin bugün verilmeye başladığını açıkladı. Başbakan, KOSGEBde 460 bin işletmeye kredi verme işlemi bugün başlıyor. Yaklaşık 11 milyar lira nakit kaynak sağlıyoruz. Çiftçilerimizin mazot ve gübre desteğini mart ayı içinde ödeyeceğiz’’ 

‘’KOSGEBde kredi verme işlemi bugün başlıyor. Yaklaşık 11 milyar lira nakit kaynak sağlıyoruz. İlk yıl ödeme yok, iki yılda da faiz yok, aldığın parayı ödüyorsun. Söz verdik yerine getirdik. Mükelleflere, vergilerini düzenli ödemeleri halinde yüzde 5 indirim yapan yasa Meclisimizde kabul edildi.’’ İfadelerini kullandı.

Referandum ile de konuşan Yıldırım; ‘’Cumhurbaşkanlığı sistemi için yapılacak halk oylamasına sayılı günler var. Her anımızı verimli geçirmeliyiz. Partimizin en üst karar organı MKYKyı topladık. Ülkemizin, bölgemizin ve uluslararası konularla ilgili meseleleri ele aldık ve basın yayın temsilcileriyle bir araya geldik.’’

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER