Çorumluoğlu: “Çalışmaya geldim”

Kaymakam Çorumluoğlu: “Çalışmaya geldim”

Çorumluoğlu: “Çalışmaya geldim”

Kdz. Ereğli Kaymakamlığına atanan ve bu hafta başında görevine başlayan İsmail Çorumluoğlu yerel basın ile tnışma toplantısı düzenledi.
Kaymakamlıkta düzenlenen tanışma toplantısında konuşan İsmail Çorumluoğlu’nun, “Buraya çalışmaya geldim” sözleri dikkat çekti.
Devletten ücret aldığını ve bu ücretin karşılığında çalışmak zorunda olduğunu belirten Çorumluoğlu, faydalı olamadığını anladığında ise görevinden ayrılabileceğini vurguladı.
Çok fazla basına çıkan biri olmadığını ve bunu da kendisinde bir eksiklik olarak gördüğünü söyleyen Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sosyal medya hiç kullanmadığını ve kullanmayı da düşünmediğini belirtti.
Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde, Ereğli’nin her yerde adından güzel söz edildiğini özelliklede insanlarından güzel bahsedildiğinin altını çizerek, İlçede en büyük eksikliğinin Bilim Sanat’ın (Bilsem) oolduğunu söyledi ve, “Halk Eğitim olmasaydı, Kaymakamlık barakada olsaydı bu kadar şaşırmazdım” dedi ve ekledi: “Ereğli’de un var şeker var. Helva yapamıyorsak bu bizim beceriksizliğimizdendir…”
Çorumluoğlu kişilik olarak asla kavgayı sevmediğini söylede ve “İnsan kavga etmek isterse kardeşiyle de kavga eder” şeklinde konuştu.
Kdz. Ereğli’nin yeni İktisatçı Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu gerek gazetecilerin gerekse vatandaşların her zaman kendisini cep telefonundan arayabileceklerini vurgulayarak, toplantı haricinde sevmediği biri de arasa telefonunu açacağını ve telefon numarasının da Kaymakamlık İnternet sitesinde yayınlanacağını söyledi.
Toplantıda bir çok konulara değinen Çorumluoğlu, kış mevsimi başlamadan önce tüm köy ve beldeleri tanımak istediğini vurguladı.
Gazetecilerle tek tek tanışan Kaymakam Çorumluoğlu, toplantı sonrasında Hükümet Konağının önüne inerek basın mensuplarıyla topluca fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER