Ereğli’de birçok caddede trafik kilitlendi...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Birçok Cadde De Trafiğin Durması Sürücülerin Tepkisine Neden Oldu.

Ereğli’de birçok caddede trafik kilitlendi...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde birçok cadde de trafiğin durması sürücülerin tepkisine neden oldu. Trafik ekiplerinin tüm uğraşlarına rağmen oluşan yoğun trafik nedeniyle akış uzun süre sağlanamadı.

Kdz. Ereğli ilçesinde saat 17.00 itibari ile Müftü Mahallesi’ne bağlı çarşı merkezi, İbrahim Efe, Erdemir ve Uğur Mumcu Caddeleri ile Zonguldak-İstanbul arası karayolunun Ereğli istikametine gidiş yönü ve Devrek yol ayrımı kavşağında yoğun trafik nedeniyle akış tamamen durdu. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Büro Amirliği’ne bağlı tüm trafik ekipleri trafiğin kilitlendiği noktalarda görev alarak akışı sağlamaya çalışıyor. 30 dakika ile 1 saat arasında trafikte bekleyen sürücüler Kdz. Ereğli ilçesinde alternatif yolların üretilmediğini ve trafiğe çıkan araç sayısının her geçen gün arttığını belirterek bu sorunun her geçen gün büyüyeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 20:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Trafik Mağduru
Trafik Mağduru - 4 yıl Önce

Öncelikle merhabalar, evet bugün 1 saatten fazla trafikte bekledim yolumu uzatmasaydım daha yarım saat beklerdim herhalde ama bunun Halil Posbıyık ile alakası yok bence evet belli birşeyler yapabilir ama bu trafik adam ne yapsın? Örneğin 25 yılda bir otopark yapmadı demişsiniz yapsa ne olur herkes işini halletmek için en yakın yere çekiyor kimse otoparklara çekip azıcık yürüyeyim demiyor. Katlı otoparkımız var kim kullanıyor, kim arabasını oraya koyup çarşı içindeki işini halletmek için çarşı içine yürüyor? Ben söyleyeyim kimse çünkü üşeniyoruz evet toplumca üşengeç bir toplumuz ve bencil. Kimse kimseye saygı duymuyor trafikte saygı duyan bulmak öyle zor ki aralara yollar yapsın demişsiniz her yer konut efendim adam Ahmet'in Mehmet'in evini mi yıksın yol yapmak için? Sonra ne olacak yeni bir haber yol yapmak için vatandaşların evini yıktı. Yol yapmak için uygun koşullar olsa yaparlar zaten. Eğer bu trafik tıkanıyorsa kimin yüzüne ve neden tıkanıyor diye düşünelim. Örneğin adam yolun kenarına değil yolun ortasına çekiyor arabayı neden 5 adım yürümeyeyim diye oysaki 5 metre ileride boş bir park yeri var. Bunlara örnekler bir sürü öncelikle hata kimin yüzüne var düşünelim bir sorunu çözmek yerine o sorun şu kişi yüzünden var demek kolaydır önemli olan o soruna çözüm aramak yetkili kişiler ile görüşmek. Bu arada Halil Posbıyık'ı savunmuyorum hemen CHP savunucusu falan demeyin ben genel ve dürüst bir yorum yapıyorum zaten bu yorumu kaldıramayanlarda millete çamur atan kişiler emin olun. İyi Akşamlar :)

ibogemici
ibogemici - 4 yıl Önce

EREĞLİ,de tırafiği rahatlatmanın yolu ,belli yerlere dalçık yapmak, viyadük yapmak. devrek yol ayrımındaki o viyadüğü çizen mühendisi tebrik ediyorum, ancak bukadar tırafiği kilitleyebilirdi. helal olsun valla insan Zonguldak,taki .90 sene önce yapılan köprüye gider bi bakar. kaç ayağı var, kaç caddeye yolu var. daha ne diyeyim.

SIRADAKİ HABER