EREĞLİLİ UZMAN ÇAVUŞ AYDIN'DAN GİYSİ KAMPANYASINA DESTEK

EREĞLİLİ UZMAN ÇAVUŞ AYDIN'DAN GİYSİ KAMPANYASINA DESTEK

Kdz. Ereğlili Uzman Çavuş Burak Aydın, görev yaptığı Suriye’deki çocukların üşümemesi için Ereğli ve bölge halkına sosyal medyasından seslenerek silah arkadaşları ile başlattıkları giysi kampanyasına destek istedi.

Ereğli’ de yaşayan ve Uzman Çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetlerin emrine giren, yaklaşık 1.5 yıldır da Uzman çavuş olarak görev yapan Burak Aydın Suriye’deki çocukların üşümemesi için Ereğli ve bölge halkına sosyal medyasından seslenerek silah arkadaşları ile başlattıkları giysi kampanyasına destek istedi.

Suriye’nin İdlib ketinde görev yapan ve Sosyal medya hesabından Ereğli ve bölge halkına mesaj gönderen Ereğlili Uzman Çavuş Burak Aydın, Türk askerinin gittiği her yere huzur ve güven götürdüğünü, daha önce yapılan kampanya ile toplanan giysilerle Suriyeli çocukların içlerini ısıttıklarını ifade etti.

Ereğlili Uzman Çavuş Burak Aydın Sosyal medya hesabından verdiği mesajında “Sizlerin de bildiği üzere kısa süre önce Suriyeli Çocuklar üşümesin diye yardım kampanyası başlatmıştık. Sizlerin sayesinde bugün birçok çocuğun içi ısındı. Onların içi ısındıkça bizler çok mutlu olduk. Sizlerin de evde boş duran, çocuklarınızın giymediği eşyaları bizlere göndererek bu yetim gariban çocukların içini ısıtabilirsiniz. Rabbim herkesten razı olsun”

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2021, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER