Halil Posbıyık’tan ADD’ye ziyaret!..

Halil Posbıyık’tan ADD’ye ziyaret!..

Halil Posbıyık’tan ADD’ye ziyaret!..

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti.
Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Atatürkçü Düşünce Derneği’ne (ADD) ziyaretinde konuşan ADD Başkanı Yusuf Arslan, 
Milli Mücadelenin 100. yılı olmasını vurgularken Karadeniz Ereğli’yi Karadeniz Ereğli yapan Başkana çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek 'arzu ettiğimiz sonuçları el birliğiyle alırız' dedi.
Yusuf Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Atatürkçü Milleti inşa etmenin en büyük adımını 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile tekrar atacağız inşallah hep beraber, el birliğiyle. Bu yıl aynı zamanda milli mücadelenin 100. yılı Derneğimizin de 30. kuruluş yılı. Bu maksatla tüm Atatürkçü dostlarımızı milli mücadeleye yakışır tarzda, Cumhuriyet değerlerine olabildiğince sahip çıkmaya ve el birliğiyle şehrimize Cumhuriyet için, Demokrasi için gerekli, özverili çalışmalar içerisinde bulunmaya davet ediyoruz. Bu maksatla bugün aramızda olan Karadeniz Ereğli’nin son 20-25 yılında büyük emekleri olan, Karadeniz Ereğli’yi Karadeniz Ereğli yapan değerli CHP Belediye Başkan Adayımıza hoş geldiniz diyorum. Çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart’ta arzu ettiğimiz sonuçları el birliğiyle alırız.”
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık  ise konuşmasında; “Nezaketinize, ağırlamanıza ve güzel sözlerinize de teşekkür ediyorum. Tabi ki sizler ulvi bir görev için, kutsal bir görev için mücadele ediyorsunuz. Aslında bu mücadeleyi hep beraber daha da yaygınlaştırmak zorundayız. Çünkü ülkenin çok ihtiyacı var. Ereğli’nin daha çok ihtiyacı var.”şeklinde konuşarak kendisine yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER