İHA kullanıcıları sertifikalı oldu...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret Ve Sanayi Odası (tso) Tarafından Akademi 22 Firması İşbirliği İle İnsansiz Hava Aracı (iha)ticari Pilot Sertifikası Eğitimi Düzenledi.

İHA kullanıcıları sertifikalı oldu...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Akademi 22 firması işbirliği ile İnsansız Hava Aracı (İHA)Ticari Pilot Sertifikası eğitimi düzenledi.

Kdz. Ereğli TSO yönetimi üyelerine yönelik olarak düzenlediği eğitim programlarına bir yenisini daha ekledi. Kdz. Ereğli TSO yönetiminin Akademi 22 firması iş birliği ile düzenlediği İHA Ticari Pilot Sertifikası eğitimi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kdz. Ereğli TSO konferans salonunda düzenlenen eğitimde İHA kullanıcılarına ilk olarak teorik bilgiler verildi. Eğitimciler kursiyerlere Sivil Havacılık ile İnsansız Hava Araçları için düzenlenen kurallar ve yönetmelikler hakkında eğitim verdi.

Kursun sonunda ise kursiyerlere İHA kullanımıyla ilgili pratik eğitim verildi. Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde yapım aşamasında olan bir fabrika sahasında gerçekleşen eğitimde bazı kursiyerler ilk kez İHA (Dron) kullanmanın keyfini yaşadı.

İHA

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER