KIZILCAPINAR ORTAOKULUNDA EĞİTİM NORMALE DÖNDÜ

KIZILCAPINAR ORTAOKULUNDA EĞİTİM NORMALE DÖNDÜ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde taşımalı eğitim veren Kızılcapınar Ortaokulunda Afrika Mutasyonlu virüs sebebiyle okul kapatılmıştı. İlçede bazı okullarda da görülen virüs üzerine eğitim ve öğretime ara verilmişti. Yapılan test ve tetkikler sonrasında okulların eğitim ve öğretimde normale döndükleri öğrenildi.

Ereğli’ye bağlı Kızılcapınar köyünde Kızılcapınar Ortaokulu öğrencisinde Afrika mutasyonlu virüs tespit edilmiş, yaşana bu olay üzerine okul eğitim ve öğretime kapatılmıştı. Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, okuldaki yüz yüze eğitimin pazartesiye kadar durdurulmasına karar vermiş, Öğrencilere Kovid-19 testi yapılırken, ailelere çocukların test sonuçları gelene kadar evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunulmuştu. Yapılan test ve tetkiklerin ardından sonuçların NEGATİF gelmesi üzerine okulun yeniden eğitim ve öğretime başladığı öğrenildi.

Diğer yandan yine geçtiğimiz günlerde İlçe merkezi ve bir köyde yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen eğitime yeniden başlandığı ve şu an içöin okullarda herhangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2021, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER