Müteahhit kaçtı!

Müteahhit kaçtı!

Müteahhit kaçtı!

Karadeniz Ereğli'de bir süre önce yapımına başlanan ve 6 ay içerisinde tamamlanacağı açıklanan Merkez Postane binasında çalışmalar durdu.
Bilindiği gibi bir süre önce Merkez Postane binası 'yenisi yapılmak üzere' yıkılmış ve PTT hizmetleri şehir merkezinden uzak bir noktada kiralanan binada verilmeye başlanmıştı. İlçe merkezindeki hareketliliğin azalmasına neden olan bu duruma tepki gösteren esnaflar ve sivil toplum örgütlerinin baskıları sonucunda Merkez Postane binasının ihale süreci hızlandırılmış ve ihalesi yapılarak çalışmalara başlanmıştı.
Merkez Postane binasında çalışmaların devam etmemesi üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, müteahhitin kaçtığını söyledi.
Kumaş, Gündem'e yaptığı açıklamada, verdiği tekliften sonra meydana gelen maliyet artışından dolayı müteahhitin kaçtığını tahmin ettiğini söyledi.
Karadeniz Ereğli Merkez Postane binası yapım işinin 'kalan kısmı' ile yeniden ihaleye çıkacağını belirten Kumaş, binayı en kısa sürede tamamlayarak ilçe halkının hizmetine açmayı planladıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 21:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER