Okul Aile Birliği Kahvalti Etkinliği

Okul Aile Birliği Kahvalti Etkinliği

Okul Aile Birliği Kahvalti Etkinliği

TED Kdz.Ereğli Koleji  Okul Aile Birliği tarafından kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Hafta sonu  Erdemir Göztepe Sosyal  Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı etkinlikte, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakıf Yönetimi, Okul Yönetimi, öğretmenler veli ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte birlik beraberlik mesajları verildi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Genel Müdürü Ramazan Yıldırım’ın yaptığı kahvaltı konuşmasında, TED Ailesinin bütükb,r aile olduğunu bugün bir kez daha gördük. Vakıf Yönetmimiz, Okul Yönetimimiz, sevgili öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle bir arada olmaktan mutluyum, gururluyum. Kahvaltı etkinl,iğininhazırlanasonda emeği olan  vakıf yönetimi, oul yönetimi başta olmak üzere öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik çatısı altında okulumuzu daha da yücelteceğiz”

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakıf Yönetiminden yapılan açıklamada is, Okul ve aile arasında gerçekleştirilen işbirliğini geliştirici faaliyetlerimiz her üyesinin aktif katılımıyla  ve çalışmalarıyla yıl içerisinde pek çok sorumluluk projesini öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz ile gerçekleştireceğiz. Kahvaltı etkinliğimize katılarak, bizleri yalnız bırakmayan  TED Kdz.Ereğli Koleji Yönetimi, Okul Yönetimi, öğretmenlerimiz,  veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER