Posbıyık'tan Cemevi'ne ziyaret

Posbıyık'tan Cemevi'ne ziyaret

Posbıyık'tan Cemevi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugünkü ziyaretlerinin bir tanesini de Ereğli Cem Kültür ve Sanat Derneği’ne gerçekleştirdi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları Ereğli Cem Kültür ve Sanat Derneği’nde coşkuyla karşılandı. Ereğli Cem Kültür ve Sanat Derneği ziyaretine CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı’da katıldı.

Belediye Meclis Üyesi adaylarının tek tek kendilerini tanıtarak başlayan ziyarette konuşma yapan CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı’da “Ben de inşallah Martın sonu bahar olsun istiyorum, diliyorum, Gülüç’e de Ereğli’ye de, Alaplı’ya da tüm ülkeye de inşallah bahar gelsin diye yola çıktık sizlerle. 6 okun değerlerine sahip çıkarak Atatürk önderliğinde laik Türkiye Cumhuriyetini sonuna kadar mücadele etmek için yoldayız. Bu yol da da sizlerle gönül gönüle hep beraber olduğumuzun bilincinde ve inancındayım. Gülüç’te de, Ereğli’de de, Alaplı’da da, Kandilli’de de hepinizin büyük desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sizlerinde desteğiyle de Gülüç’te de istenmeyen yollardan vermiş olduğumuz bayrağı hep birlikte yine geri alacağız. Gülüç’e de Martın sonu inşallah bahar olacaktır” şeklinde konuştu.
KILIÇ: ‘MARTIN SONU TÜRKİYE İÇİN BAHAR OLSUN’
‘Hoş geldiniz değerli canlar’ diyerek sözlerine başlayan Ereğli Cem Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Düzgün Kılıç, “20 yıllık duayen bir Belediye Başkan Adayı, 5 yıl ara verdi dinlendi, kendini topladı. Artık daha konsantreli bir şekilde inşallah zafere ulaşacak. Bizim de temennimiz o. 5 sene içerisinde bizde Dernek olarak onun yokluğunu, sıkıntısını çok fazla yaşadık. Tarafımızı belli olması neticesinde 5 yıldır doğru dürüst etkinlik dahi yapamıyoruz, salon dahi alamadık. Çok uğraşlar neticesinde 1 kere almayı başarabildim. İnşallah bundan sonra sıkıntılar yaşamayacağız.  Yolunuz açık olsun, başarılar diliyoruz. İnşallah Martın sonu Türkiye genelinde Bahar olur” şeklinde konuştu.
POSBIYIK: ‘CANLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SİGORTASIDIR’
CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta, seçimler öncesinde yaptığı bu ziyaretle ‘uğur’ aldığını ifade ederek, “çoğu seçim öncesinde buraya geldim ve sizlerle bir araya geldim. Her zaman ifade ettiğim gibi sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye Cumhuriyetinin, demokrasinin sigortası diye bakarım canlara. Bunu her zaman her yerde ifade ederim. Ve gerçektende Atatürkçü, demokrat, Cumhuriyetçi bir yapı Türkiye Cumhuriyetinin ana sigortalarından biri olarak bakmışımdır. Canlarla hep iyi münasebetlerim, iyi ilişkilerim olmuştur. Her zaman karşılıklı sevgi, saygı ilkelerine bağlı olarak hep beraber olduk. Onurlandığım olaylardan bir tanesi de 100 binlik şehir merkezinde bir Cemevi oluşturulmasında damla kadar payım olduğu için ve öncülük yaptığım içinde kendimi çok mutlu hissettiğimi özellikle burada ifade etmek isterim” dedi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, Ereğli Cem Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Düzgün Kılıç ve dernek üyeleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER