Posbıyık'tan Tezel'e ziyaret

Posbıyık'tan Tezel'e ziyaret

Posbıyık'tan Tezel'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, protokol ziyaretlerinin ikincisini Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne gerçekleştirdi.
Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel ve yönetimi tarafından kapıda karşılanan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları, Kooperatif çalışanlarıyla da selamlaşıp sohbette bulundular.


TEZEL, BAŞARI DİLEDİ…
Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet  Tezel, Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel seçimlere 37 gün gibi kısa bir zaman kaldı ve bu seçimlerin Ereğli’ye, Ereğli’de yaşayanlara önemi hepimiz biliyoruz. Ereğli’de yapılmayı bekleyen çok önemli projeler olduğunu biliyoruz. Ve sizler bunun bilinci içerisinde yola çıktınız. Halil Bey Belediye Başkanlığı döneminde Ereğli’ye özellikle güzel kazanımları var, güzel yatırımları oldu. Ve bunun Ereğli’de yaşayanları tarafından bir beklenti olduğunu bizzat görüyorum. Ereğli’de ekonomik yapıyı bilen, kültürel yapısını bilen bizzat  Ereğli’nin yapısını bilen bir Belediye Başkan Adayımız var. Çalışma arkadaşları da genellikle esnaf, bunun içinde yola çıktınız. Biliyorum ki Ereğli’deki ekonomik yapıyı bir üst seviyeye çıkarmak, istihdamı artırıcı projeler üretmek, yaşamı kolaylaştıracak projeler üretmek için yola çıktınız. Ve Halil Bey’e siz çalışma arkadaşlarına Cumhuriyet Halk Partisi’ne bu yoldaki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.
POSBIYIK: ‘ESNAFIN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULACAĞIZ’
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta, esnaflara çok büyük önem verdiklerini belirterek,esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve çözümler noktasında bir çok projeleri bulunduğunu söyledi.
Belediyeciliğin tecrübe işi olduğunu ziyarette yineleyen Posbıyık, “Ereğli çok çetin bir süreçten geçiyor. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama son 5 yılda iyi yönetilmedi Ereğli Belediyesi. Ereğli’nin çok büyük kayıpları var. Belediye gönül işi değildir, tecrübe işidir. Belediye sadece tecrübe işi de değildir, belediye belediyecilikte tecrübe işidir. Tecrübedir tamamen. Ereğli Belediyesi’nde tecrübeli bir insana ihtiyaç var” dedi.
CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık , sıcak ve samimi sohbetin ardından Başkan Hikmet  Tezel’e sarılıp vedalaşarak kooperatiften ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 23:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
h baki yüksel
h baki yüksel - 5 yıl Önce

HALKIN BAŞKANI HALİL POSBIYIK GELİYOR

SIRADAKİ HABER