Şeker sahalarda!..

Şeker sahalarda!..

Şeker sahalarda!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Talat Şeker, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Kadın Kolları Başkanı Ela Karabulut, ilçe yöneticileri ve partililer ile beraber bugün Erdemir Caddesi üzerinde, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi kapsamında esnaf gezilerine devam ettiler.

Erdemir Caddesi üzerinde, eski-yeni ilçe başkanları, eski-yeni kadın kolları başkanları eski-yeni yöneticilerin katılımıyla yapılan esnaf gezisinde Talat Şeker’in; ‘’ŞEKER TADINDA BİR EREĞLİ İÇİN TALAT ŞEKER’’ sloganına nazire yaparcasına, partililer ve esnafa baklava dağıtıldı.

Esnaf gezisi sırasında MHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner’in Anadolu Hastanesinde olduğunu öğrenen heyet, hemen bir çiçek yaptırıp ziyaretine gittiler. Sol elinden ameliyat olan Yalçıner’e geçmiş olsun dileğinde bulunan MHP heyeti, daha sonra esnaf gezisine kaldığı yerden devam etti.

Esnaf gezisi esnasında Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse ile karşılaşınca espriler havada uçuştu. Muhammet Köse, MHP Adayı Talat Şeker’e çıktığı yolda başarılar diledi. Şeker’de Köse’ye başarı dileklerinde bulundu.

Siyaseti yakından takip eden vatandaşlardan gelen bazı tepkiler heyetin dikkatini çekti. ‘’Karabük ve Bartın’da MHP Belediyeciliğini görüyoruz. Ereğli’de de daha önce denenmemiş bir belediyecilik anlayışınız var. Karabük ve Bartın’da yıllardır süren başarılı belediyecilik anlayışının Ereğli’de de olmasını istiyoruz. ‘’ Vatandaşlardan bu sözü duyan MHP Adayı Şeker, ‘MHP’nin ‘üretken belediyecilik’ anlayışını Ereğli’de de göstermek istiyoruz. Bu nedenle oylarınıza talibiz.’ Dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 19:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
zaza
zaza - 5 yıl Önce

sayın başkan başarılar dilerim ancak MHP nin ereğlide kazanma şansı çok zayıf o halde buşehirde cumhur ittifakına uygun bir işbirliği yapıp encümenden sıralamaalabilrdiniz zaten MHP desteği alamazsa AKPkazanamaz buda CHP ye yarar

SIRADAKİ HABER