SEMT PAZARINA DÜZEN GETİRİLDİ...

Orta cami bölgesinde kurulan semt pazarına düzen getirilerek kaldırımda tezgah açan üretici kadınlara daha rahat satış ortamı sağlandı.

SEMT PAZARINA DÜZEN GETİRİLDİ...

Karadeniz Ereğli Belediyesi, Orta cami bölgesinde kurulan semt pazarına düzen getirilerek kaldırımda tezgah açan üretici kadınlara daha rahat satış ortamı sağlandığını savundu.

Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, konuya ilişkin bazı basın yayın organlarında iddia edilen, üreticinin yerinden kaldırıldığı, taciz edildiği haberlerinin gerçekçi olmadığı belirtilerek, “Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgali nedeniyle vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Zabıta Müdürü Halit Aydın’ın refakatinde bölgeye giderek yeni düzenlemeler yaptı. Yayalar ve engelliler için kaldırımlar açıldı, kilitlenen araç trafiği düzeltildi, üretici kadınlar için yer gösterildi.

Bazı basın ve yayın organlarında yer alan ‘Zabıta üretici kadınları kaldırdı, taciz etti’ gibi haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ekiplerimiz, hiçbir üreticinin tezgahını kapatmadığı gibi, daha kolay ortamda satış yapabilmeleri için bölgeye düzen getirmiştir” denildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER