Sizi çok özledik....

Sizi çok özledik....

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ı ziyaret ettiği Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi üyeleri, “Başkanım çok özledik sizi, sizin gelmenizi çok özledik” sözleriyle karşıladılar.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında STK’ları ziyaretini sürdürüyor. Posbıyık ve beraberindeki Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayları Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve üyelerini ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi üyelerinin  “Başkanım çok özledik sizi, sizin gelmenizi çok özledik. Şu Ereğli biraz büyüsün.” sözleriyle karşılanan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, “Ereğli maalesef sıkıntılı bir duruma düştü. Birçok kesimlerden gelen Belediye Başkan adayı olmam yönündeki destekle yola çıktık. ‘Elimiz, kolumuz kırıldı’, ‘gel tekrar Ereğli’yi düzelt’ şeklindeki halkımın çağrılarına sessiz kalamazdım” dedi.

Ereğli halkının gerçekten çok zor günler yaşadığına dikkat çeken Posbıyık, “Ereğli hakikaten zor durumlara düştü. Türkiye’de, Ereğli’de ekonomik bozukluk var ama, Ereğli’de bir de moral, motivasyon bozukluğu da var. Ereğli’de işler hiç iyi değil, görüyorum. Ereğli’nin bir 5 yıl daha kaybetmemesi için yeniden aday oldum. Ereğli’yi bir hareketlendirelim, arkamızda bir seda bırakalım dedik. Meclis üyelerimizi halkın arasından seçtik. Dolayısıyla iyi bir Belediye Meclis Üyesi kadrosu da yaptık. İlk etapta Ereğli’yi iyi bir harekete geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Ereğli’yi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden harekete geçirecek projelerinden de bahseden Posbıyık, daha sonra Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve üyeleriyle günün anısına fotoğraf çektirerek Şube Binasından ayrıldı ve seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER