Yüzbaşı Demir, "Güvenlik için çalışıyoruz"

Demir; "Jandarma Teşkilatı olarak vatanın ve milletin güvenliği için çalıştıklarını söyledi.

Yüzbaşı Demir, "Güvenlik için çalışıyoruz"

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178inci yıl dönümünü dolayısı ile Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Jandarma Teşkilatının 178inci yıl dönümünü tebrik edip teşkilatın tüm mensuplarına ülkeye ve millette yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, teşkilat bünyesinde görev yaparken şehit olan tüm jandarmalara da Allahtan rahmet temennisinde bulundu.

İlçe Başkanı Çakır, ülkenin dört bir yanında 24 saat görevi başında olan jandarmalara da kolaylıklar diledi.

Cumhuriyetin 94üncü yılında, Jandarma Teşkilatının 178inci yıl dönümünün kutlanıyor olmasına dikkat çeken Çakır, Türkiye Cumhuriyeti, binlerce yıllık köklü devlet geleneğimizin, coğrafyamızdaki en son ve en genç temsilcisidir. Selçuklu ve Osmanlıdan beri bu toprakları kendimize yurt edinmek için gösterdiğimiz fedakârlıklar anlatmakla bitmez, bitirilemez. Gerçekten de biz bu coğrafyayı, kahramanlıklarla dolu bir mücadeleyle kendimize vatan kıldık. Bugün de, vatanımızı yine kahramanlıklarla dolu bir mücadeleyle müdafaa ediyoruz. diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Ünsal Demir; Jandarma Teşkilatı olarak vatanımızın ve milletimizin güvenliği için çalışmaktayız. Teşkilatımızın 178inci yıl dönümünde bu nazik ziyaretinizden dolayı tüm teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Ziyarette ilçe başkan yardımcıları Mehmet Keleş, Osman Mahmutoğlu, Zafer Şen, ıl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen ve İlçe gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz Alagöz hazır bulundu. 
Ziyaret birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER