2 maçta 4 puan...

Kdz.Ereğli Belediyespor hafta sonunda Kadınlar 1. Liginde Samsun temsilcisini konuk ederken, BAL Ligi’nde ise Akçakoca deplasmanına konuk oldu. Bayan takımı haftayı 3 puanla kapatırken, Akçakoca deplasmanından 1 puanla dönüldü.

2 maçta 4 puan...

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve hafta içinde zorlu Antalya deplasmanından 2-2’lik beraberlik ve 1 puanla dönen Kdz.Ereğli Belediyespor,  sahasında konuk ettiği Samsun temsilcisi İlk Adım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor’u, 60.dakikada Teona Bakradze’nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Bu galibiyetle puanını 18’e çıkaran eflatun beyazlılar normal sezonu Konak deplasmanı ve iç sahada oynayacağı Kireçburnu maçı ile tamamlayacak.

AKÇAKOCASPOR : 1 KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR : 1

Ev sahibi Akçakoca’nın küme düşme hattında olması nedeniyle baştan sona gergin bir atmosferde oynanan karşılaşmada taraflar ilk yarıda gol bulamazken, ev sahibi ekip 68. Dakikada 1-0 öne geçti. Gol sonrası toparlanan Kdz.Ereğli Belediyespor, Ahmet Olgun’un kullandığı serbest vuruşta arka direkte Cihat Öztürk’ün altı pas üzerine  pasını  Serbay Aydın’ın kafa ile ağlara göndermesi ile skoru   1-1’e getirdi.

Taraftar 90 dakika sonunda 1’er puanı paylaşırken Kdz.Ereğli Belediyespor puanını 35’e Akçakocaspor ise 16’ya çıkardı.

Kdz.Ereğli Belediyespor gelecek hafta sonu Bartınspor, ardından da Geredespor’u konuk edecek. Eflatun beyazlılar sezonu İstanbul deplasmanında Çekmeköy maçı ile tamamlayacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER