KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL AKSU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, 2021-2022 sezonunda Belediye Bolvadin Termalspor ile Bal ligi grubunu güçlü rakipler önünde lider tamamlayarak, play-off finallerine katılan ve final maçına kadar nağmağlup ilerleyip final maçında penaltılarda elenen Teknik Direktör İsmail Aksu’yu takımın başına getirerek sözleşme imzaladı. İmza törenine, Kdz. Ereğli Belediyespor’a destek olan ünlü futbolcu Ümit Karan da katıldı. Belediye ve Belediyespor Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli halkının futbola olan sevgisinin farkında olduklarını belirterek; “Beklentileri karşılayacak bir ekip oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Antrenör İsmail Aksu da taraftarın beklentilerini karşılamak için Ereğli’de olduğunu söyledi.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL AKSU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Kdz. Ereğli Belediyespor, 2022-2023 Futbol Sezonu için Antrenör İsmail Aksu ile anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında gerçekleşen imza törenine Kdz. Ereğli Belediyespor’a ve Antrenör İsmail Aksu’ya destek veren ünlü futbolcu Ümit Karan da katıldı. Başkan Halil Posbıyık, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve yönetim kuruluna, verdikleri emek için teşekkür etti, Ereğli halkının beklentilerini karşılayacak bir ekip oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

BAŞKAN POSBIYIK: İSMAİL AKSU’YU EREĞLİ’DE GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Teknik Direktör İsmail Aksu’yu, Kdz. Ereğli Belediyespor’un başına getiren imzayı atan Başkan Başkanı Halil Posbıyık,  şunları söyledi:

“Bugün Ümit Karan’ı Ereğli’de görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sene yeni antrenör ve futbolcularla anlaşma imzalamaya başladık. Uzun zamandır arkadaşlarımız İstanbul’da, çok önemli isimlerle, futbolun odak noktası isimlerle görüşme halinde. Onların verdiği tavsiyeleri de dinleyerek büyük ilerleme kaydettiler. İstanbul’da, Kdz. Ereğli Belediyespor’a çok önemli dostluklar kazandırdılar. Lige iyi şartlarda girdiğimizi düşünüyoruz.  Bu hafta çok değerli antrenörümüz İsmail Aksu, en son Bal Ligi’nde şampiyon yaptığı takımdan sonra bize geldi. Bizi de şampiyon yapmak amacı ve hedefiyle buraya geldi. Onunla birlikte yönetim kurulumuz futbolcular üzerinde anlaşma sağlamaya çalışıyor. Biz prensip olarak ilk defa hocamızla anlaşmak istedik. Onun görüşleri doğrultusunda yol izleyeceğiz. İsmail Hocayı aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Hoş geldiniz diyorum.

Hedef elbette şampiyonluk. Onun için bu kadroyu getirdik göreve. Ben sadece ağabeylik yapıyorum onlara. Spor bakımından, sporcu bulma, teknik yönden ve disiplin yönünden Halil Bozkuş’a teslim ettik. Yönetimde de çok değerli arkadaşlarımız var. Maddi, manevi güçlerini ortaya koyuyorlar. Geçen yıl da bir çoğuyla çalıştım. Neticeye varamadık ama inanın gece gündüz eforlarını ortaya koydular, çok büyük mücadele ettiler. Bu sene biraz daha kararlı ve azimli girdik. Zaten antrenörümüzden belli. İnşallah iyi şeyler olacak diyoruz. Yönetimde çok değerli, anlaşmış, kümelenmiş arkadaşlarımız var. En son geçen sene Ereğli halkının futbola ilgisini gördüler, alanlar doldu, şaşkına döndü herkes. İnsanların bu sevgisine karşılık vermemiz gerekir düşüncesiyle bir araya geldiler. Bu sene umutluyuz, güveniyoruz arkadaşlarımıza. Ben de elimden gelen desteği vereceğim.”

TEKNİK DİREKTÖR AKSU: BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAĞIM

2022-2023 sezonunda Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörlüğü için imza atan İsmail Aksu, taraftarın beklentilerini karşılamak için Ereğli’ye geldiğini belirterek; “Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum, böyle bir ortamda olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Tabii Milli Takımımızın ve Türk Futbolunun önemli oyuncusu Ümit Karan’la birlikte olmak çok mutluluk verici. Onun desteğini almak, onun görüşlerini almak benim için çok önemli. Başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ben de sizler için çok güzel şeyler duydum, burada olmaktan mutluyum. Şehrin neler beklediğini biliyorum ve beklentilerinizi karşılamaya geldim. O yüzden hayırlı uğurlu olsun hepimiz için, sonu şampiyonluk olsun inşallah” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyespor’a ve Antrenör İsmail Aksu’ya destek için gelen ünlü futbolcu Ümit Karan, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a imzalı Galatasaray forması hediye etti. Başkan Posbıyık da Karan’a Ereğli Belediyespor forması ve kente özgü çeşitli hediye ve broşürlerin yer aldığı tanıtım çantasını verdi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER