GERÇEKTEN ÖZEL BİR DERNEK

GERÇEKTEN ÖZEL BİR DERNEK
gundemeregli.com-Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Beşiktaş Taraftarlar Derneği´ni ziyaret etti. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce, kulübün kuruluşunun 110. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye katılmak üzere geldiği Kdz. Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Orman, burada yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli Derneği gerçekten özel bir dernek 750’ye yakın üye ulaşmış vaziyetler, çok önemli faaliyetlerde bulunuyorlar, güzel çalışmalar yapıyorlar, bizleri açıkçası mahcup etmiyorlar bu akşamda dernek tarafından düzenlenen 110. Yıl etkinliklerine katılacağız” dedi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik de Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın kendilerine yapmış oldukları ziyaretten büyük gurur ve onur duyduklarını belirterek, Dernek olarak kurulduğumuzdan bu yana ilçede çok önemli faaliyetlerde bulunduk. Bir aile olarak hareket ediyoruz. Dernek olarak kulübümüzün 110. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bir gece düzenledik. Gecemize başkanımızı da davet ettik. Sağ olsunlar bizi kırmadılar bizi onurlandırdılar. Bu vesile ile Beşiktaş Kulübümüz´ün Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2013, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER