Şaban Kuzu'nun Yeni Takımı Devrek Belediyespor Oldu!

Şaban Kuzu'nun Yeni Takımı Devrek Belediyespor Oldu!

Şaban Kuzu'nun Yeni Takımı Devrek Belediyespor Oldu!

Devrek Belediyespor’da transfer sürüyor. Geçen hafta üç futbolcu transferiyle gündeme gelen Bölgesel Amatör Lig ekibi, yeni sezon için Gönen Belediyespor’la anlaşmaya varan Ereğlili golcü Şaban Kuzu’yu renklerine bağladı. Kuzu, yeni takımıyla idmanlara başladı.

BÖLGESEL Amatör Lig 6’ncı gruptaki temsilcimiz Devrek Belediyespor, transferlerine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı-Beyazlılar, geçen sezon Alaplı Belediyespor’da oynayan ve kısa bir süre önce Balıkesir Süper Amatör Lig ekibi Gönen Belediyespor’a transfer olan forvet oyuncusu Şaban Kuzu’yu kadrosuna kattı. Balıkesir ekibinde sezonun ilk dört maçında forma giyen Şaban, Devrek Belediyespor’dan gelen teklif üzerine kulüp yönetimiyle karşılıklı anlaşarak Gönen Belediyespor’a veda etti.

KUZU DEVREKTE İLK İDMANA ÇIKTI

Aynı sezon içinde ikinci transferini gerçekleştiren Şaban Kuzu, Devrek’teki serüvenine dün başladı. Yönetimle yaptığı görüşmenin ardından Kırmızı-Beyazlı eşofmanları giyerek ilk idmanına çıkan Kuzu, Devrek Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Kuzu, 20 yıla yakın profesyonel ve amatör futbol kariyerinde Ereğli Gençlikspor, Artvin Hopaspor, Dalaman Kağıtspor, Albayrakspor, Ereğli Belediyespor, Kozlu Belediyespor, Çengelköy Futbol Yatırımları, Araphanspor, Alibeyköyspor, Haliçspor, Çapaspor, Kapaz Çaylıoğluspor, Alaplı Belediyespor ve Gönen Belediyespor formaları giydi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 06:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER