Zonguldak galibiyet almak istiyor

Zonguldak galibiyet almak istiyor

Zonguldak galibiyet almak istiyor

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda Diyarbakır deplasmanında oynayacağı Amed sportif maçının hazırlıkların devam ediyor.

Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenman’da futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Isınma hareketleri başlayan çalışma 5’e2 top çalışması ve yarı sahada çift kale maçla devam etti.

Sıkıntılı bir şekilde çıktıkları Manisa FK maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Afacan, yaptığı açıklama şunları söyledi” İyi başladığımız kamp çalışmaları bizin dışımızda gelişen olaylardan dolayı sıkıntılı bitli. Buna rağmen Manisa maçında sahaya çıkır sıkıntılarını yansıtmadan mücadele eden futbolcularımız güzel bir oyun sergilediler. Manisa gerek bütçe, gerekçe imkanlar bakımından bizden kat kat üstün. Ciddi bütçeyle kurulan, iyi futbolculardan oluşan bir takım. Biz ise mütevazı bir şekilde devam ediyoruz. Oynadığımız futbol, aldığımız o sonuçlar taktir topluyor. Manisa maçının başında yenik durumuna düştük. Toparlandık ve 2-1 öne geçti. Her şey istediğimiz gibi giderken ağır bir penaltı ile maç 2-2 oldu. Peşine oyuncumuz atıldı 10 kişi kaldık. 30 dakika 10 kişi oynadık.

Bana göre hakem rakip takımdan bir oyuncuyu atmalıydı. Çünkü rakip bizin oyuncumuza kafa attı, sarı kart ile geçiştirdi. Baktığın zaman Manisa’dan alınan bir puan iyi gibi gürünse de galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Oyuncularımız yaşanan tüm olumsuzluklarına rağmen güzel bir performans sergilediler. Ben futbolcularımı kutluyorum. İnşallah Amed maçından puan yada puanlarla dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER