Zonguldakspor puanı kaptı!..

Zonguldakspor puanı kaptı!..

Zonguldakspor puanı kaptı!..

Ligde emin adımlarla ilerleyen Zonguldak KömürsporSancaktepe’yi hezimete uğratarak üst sıralara tırmanışı sürdürdü.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 15 Temmuz Stadyumu Stadı'nda Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaşmasında 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı lacivertli ekip ligde ki puan durumu kazandığı galibiyetle puanını 10 puan alarak 3’ncü sıraya çıkardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 5. haftasında Sancaktepe Futbol Kulübü ile Zonguldak Kömürspor 15 Temmuz Stadyumu Stadı'nda bir araya geldi.

15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ahmet Turan Timuroğlu, yardımcı hakemlerini ise Harun Reşit Güngör ve Yakup Keçeci ile beraber yönetti.

Son beş maçta 1 mağlubiyet  2 beraberlik ve 2 galibiyet kazanan Zonguldak Kömürspor , Sancaktepe Futbol Kulübü karşılaşmasının ilk 19’ncu dakikasında Zonguldak Kömürspor’un 3 numaralı oyuncu sarı kart gördü.  Maçın 40’ncı dakikasında rakip takım Sancaktepe Futbol Kulübü’nden 6 numaralı oyuncu David Kılınç sarı kart gördü.

15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz son buldu.

İkinci yarıya Zonguldak Kömürspor daha emin adımlarla başladı. İkinci yarının 56’ncı dakikasında 11 numaralı forvet oyuncusu Serhat Baştan topu rakip takımın kalesine gönderdi.

Ligin 2’nci haftasında  kendi sahasında  Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayan Zonguldak Kömürspor  90+4’de sol kanat oyuncusu oyuncusu Serhat Baştan’ın attığı golle galibiyeti kazandırmıştı.

Zonguldak Kömürspor’lu 11 numaralı oyuncu Serhat Baştan 58’nci dakikada sarı kart gördü.

60’ncı dakikada rakip takımda 2 oyuncu değişikliğine gidildi.  66’ncı dakikada ise takımımız Zonguldak Kömürspor 1 oyuncu değişikliğine giderek 8o numaralı oyuncu Görkem Güven’in 22 numaralı oyuncu Metin Yüksel girdi. 68’nci dakikada ise rakibimiz 2 oyuncu değişikliğine gitti.

78’nci dakikada rakip takım Sancaktepe Futbol Kulübü 18 numaralı oyuncu Emre Satılmış sarı kart gördü.

Zonguldak Kömürspor’da 80’nci dakikada 9 numaralı oyuncu Mehmet Gürkan Öztürk’ün yerine 99 numaralı oyuncu Tezcan Gökmen girdi. 84’ncü dakika 29 numaralı oyuncu Onurcan Güler çıkarak 6 numaralı oyuncu Oğuzhan Yıldırım yerini aldı.

Maçın 90’nci dakikasında rakip takımın 10 numaralı oyuncusu Can Erdem sarı kart gördü. 

90+3’ olarak uzatılan maçta sol kanat oyuncusu Serhat Baştan’ın rakip takımın kalesine gönderdiği şut ile takımımız 2-0’lık üstünlüğü ile ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2019, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER