Ereğli ne tiyatro sahnesidir, Ne de Ereğli halkı sizin figüranınızdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ereğli İlçe Başkan Adayı ve Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sertan Kuzu basın toplantısı düzenleyerek Belediyenin 2 Yılını değerlendirdi

Ereğli ne tiyatro sahnesidir, Ne de Ereğli halkı sizin figüranınızdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ereğli İlçe Başkan Adayı ve Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sertan Kuzu basın toplantısı düzenleyerek Belediyenin 2 Yılını değerlendirdi.Çıtır Usta´da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kuzu, Ereğli belediyesinin Seçimlerde Vaat ettiği hiç bir projeyi yerine getirmediğini belirterek,Seçimlerde vaat edilen projelerin bulunduğu seçim kitapçığını basın mensuplarına gösterdi. AK Parti mensuplarının  İlçede 2 yıldır sürekli kavga ettiklerini ve İlçeye zarar verdiklerini belirten Kuzu, Son olarak TBMM’de gerçekleşen kovulma iddiası durumun ciddiyetini göstermekte, Bizler Ülkü gönüldaşları olarak Bundan böyle Ereğli halkı adına yakından takip edeceğiz “dedi.

İsim vermeden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalıda eleştiren Kuzu ,”Belediye meclis toplantılarında Shakespearli örnekler verenlere tavsiyemiz ne Ereğli tiyatro sahnesidir ne de Ereğli halkı sizin figüranınızdır, İlla bir örnek arıyorsanız inandığı değerleri için ölüme giden Sokrates’i örnek alınız” şeklinde konuştu.

Kuzu’nun Açıklaması şu şekilde;

Değerli basın mensupları sizinle bir arada olduğumuz bugünü özellikle seçmiş bulunmaktayız, çünkü bugün sevgililer günü Ereğlimizin en çok ihtiyaç duyduğu Barışın ve dostluğun yeşermesi ümidi ile sizlerin ve tüm Ereğli halkının sevgililer gününü kutlarım. Bundan 13 ay önce arkadaşlarımla birlikte MHP Kdz. Ereğli ilçe yönetimine talip olmuştuk geçen süredeki pasif siyaset anlayışı bizim neden aday olduğumuzun cevabı olmuştur. Ereğli’yi yönetmeye talip olan ve özellikle ailelerimizle birlikte Ereğli’de yaşayan bizler ilçemizde yaşanan ekonomik, siyasal ve idari anlamda yaşanan çöküntüden büyük rahatsızlık duymaktayız. Kdz. Ereğli AKP belediye başkanı ve meclis üyeleri ne yazık ki seçildikleri günden beri hizmetle değil kavgayla gündem olmuşlardır. Hâlbuki göreve gelmeden önce ve geldikten sonra yayınladıkları projeler ile umut tacirliği yaparak bizleri oyalamışlardır. Bakınız söz verdikleri projelerden hangilerini yapmışlardır: Uzay ve radar üssünden geldikleri nokta çay ocaklarıdır.

HEMA’YI KAPATTILAR, ŞİMDİDE GÖZLERİNİ TTK’YA DİKTİLER

Tersaneleri açacağız işsizliği bitireceğiz demişlerdir, hemayı kapatmışlar şimdide gözlerini TTK’ya dikmişlerdir. Ülke genelindeki siyaseti krizler üzerine kuran AKP burada da aynı yöntemi kullanarak şimdilerde ERDEMİR’i günah keçisi göstermektedirler. Erdemir’in Ereğli’ye sırtını döndüğünü şimdi mi anlamışlardır, yerel seçimden önce ERDEMİR yönetimine methiyeler düzenler ERDEMİR işçisi bizimle diyerek taşeron kardeşlerimizin umutlarına ihanet edenler şimdi ERDEMİR’i suçluyorlar. Onların deyimiyle şunu sormak istiyorum Ey AKP’liler ERDEMİR’i 3’te bir fiyatına siz özelleştirmediniz mi, özelleştirirken neden Ereğli’nin menfaatleri için yatırım istihdam gibi şartlar koymadınız.Geçen 22 aylık süre zarfında hiçbir projelerini hayata geçirememişlerdir. göreve geldikten sonra ilk icraatları sevgi, barış, dostluk kelimelerini kaldırmak olmuş bunların yerine kin ve kavga tohumları ekmişleridir.

BU OLAY ÜLKE GÜNDEMİNİN HAFIZASINDADIR

AKP’li meclis üyesinin vekâlet ettiği makamın gücüyle başkan yardımcısını görevden alması ne yazık ki hala ülke gündeminin hafızasındadır. AKP’li meclis üyelerinin birbiriyle olan kavgaları, AKP ilçe teşkilatının eski vekili Ercan Candan’ın arkasından havai fişekli kutlamaları, yine AKP’li meclis üyelerinin sanal ortamda birbirine sataşmaları, hızını alamayan AKP’li meclis üyesinin belediye çalışanı olan basın danışmanını sanal ortamda tehdit etmesi, belediye başkanı hakkındaki şikayet dosyaları,denetim komisyonu seçimlerinde yaşanan krizleri ve CHP’li meclis üyelerini arayarak teşkilatın kararına rağmen destek istemelerini bir çoğunuz yazdınız.

BU KAVGALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Saymakla bitiremeyeceğimiz bu kavgaların bir yenisine ne yazık ki geçtiğimiz hafta TBMM’deki sözde kovulma olayı eklenmiştir. Birbirlerini HDP’ye gitmekle itham edenlerin bilinç altlarında çok yakın tarihe kadar Abdullah Öcalan’ın çizmiş olduğu yoldaki çözüm ortaklıkları gelmiş olacak ki kendilerine gidecek en yakın yer HDP görmüşlerdir.

MAĞDUR EDEBİYATI YAPIYORLAR

Bu olayın içeriği ile ilgili Sayın vekil Özcan Ulupınar bir açıklama yaparak kimseyi kovmadığını ve Ereğli halkı ile bir problemi olamayacağını beyan etmiştir. Bu olay üzerinden mağdur edebiyatı yaparak bugüne kadar kaybettikleri prestiji kazanma peşinde olan Belediye başkanı ve yanında bulunan meclis üyeleri suskunluklarını korumaktadırlar.

EREĞLİ’Yİ UÇURUMA SÜRÜKLEYEN BİR SİYASİ HAREKETİN PARÇASI OLMUŞLARDIR.

Değerli arkadaşlar bilinçli bir şekilde yaratılan kaos ve kaybedilen siyasi itibarlarını manipüle haberlerle algı yaratılarak kazanmaya çalışanların oynadığı bir oyunun içerisine çekilmek isteniyoruz. Ne yazık ki bu oyunu göremeyen bazı siyasilerde bugüne kadar yaşanan krizler karşısında suskunluklarını korumuşlar ama şimdi büyük resmi göremeyerek anlamsız acele kararlar ile Ereğli’yi uçuruma sürükleyen bir siyasi hareketin parçası olmuşlardır.

EREĞLİ’YE ÖZÜR BORÇLARI VAR

Bugüne kadar yaşananlardan dolayı sadece Özcan Ulupınar’ın değil AKP’li milletvekillerinin ve belediye yönetiminin Ereğli’ye bir özür borçları vardır. Özür dileme erdemliğini göstermelerini bekliyoruz.

EREĞLİ NE TİYATRO SAHNESİDİR ? NE’DE EREĞLİ HALKI SİZİN FİGÜRANINIZDIR

Değerli basın mensupları belediye meclis toplantılarında Shakespearli örnekler verenlere tavsiyemiz ne Ereğli tiyatro sahnesidir ne de Ereğli halkı sizin figüranınızdır, İlla bir örnek arıyorsanız inandığı değerleri için ölüme giden Sokrates’i örnek alınız.

Son olarak bugüne kadar yapılan yanlışlardan dönülmesini, kavgaların bitirilip bir an önce Ereğli insanına hizmet edilmesini, insanların siyasi tehditlerle ekmeklerinin oynanmasından vazgeçilerek yeni ekmek kapıları açmak için girişimlerde bulunulmasını, bunun içinde yerel idarede olan tüm yöneticilerin,5 milletvekilimizin, parti teşkilatlarının temsilcilerinin ve STK’ların bir araya gelerek Ereğli’de samimi bir birlikteliğin olmasını istiyoruz.

SHAKESPEARE´E KULAK VERMEK İŞİNİZE GELMEMELİ

Shakespeare´e kulak vermek işinize gelmemeli: İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman şeref daima ayaklar altında ezilmiştir...

 
 
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
fikret
fikret - 8 yıl Önce

Helal olsun ağzına sağlık

SIRADAKİ HABER