Ereğli´de polisi sürükleyen sürücü tutuklandı

Ereğli´de polisi sürükleyen sürücü tutuklandı

Ereğli´de polisi sürükleyen sürücü tutuklandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tartıştığı trafik polisine otomobiliyle çarptıktan sonra 200 metre kadar sürükleyen sürücü çıkarıldığı ilk mahkemece serbest bırakılmıştı. Zanlının savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınırken çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde iftar saatinde hatalı park yüzünden tartıştığı trafik polisini 67 ER 810 plakalı otomobilinin üzerine alarak yaklaşık 200 metre sürükleyip, yaralanmasına sebep olduktan sonra kaçan Recep Akarsu (42) isimli sürücü olay yerine gelen diğer polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen ve tutuklanma talebi ile mahkemeye çıkartılan sürücü adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine savcılık mahkemenin kararına itiraz ederek zanlının tutuklanmasını talep etti. Polis tarafından sabah saatlerinde gözaltına alınan Recep Akarsu savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede “Kasten yaralama ve kemiklerin kırılmasına sebep verecek şekilde yaralama” iddiası ile tutuklandı. Kızgın sürücü adliyedeki işlemlerinin ardından Kdz. Ereğli Kapalı Ceza ve Tutukevi’ne gönderildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIMIŞTI

20 Haziran günü yaşanan olay anı ise yakındaki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti. Görüntülerde sürücünün trafik polisleri tartışması, sürücünün otomobili polisin üzerine sürüp metrelerce sürükledikten sonra, polisin yere düşmesi görülüyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER