Kaymakam Çay´dan,Kent Konseyine Övgü dolu sözler

5 yıldır Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten, Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay önümüzdeki günlerde Ereğli’ye veda ediyor.

Kaymakam Çay´dan,Kent Konseyine Övgü dolu sözler

5 yıldır Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten, Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay önümüzdeki günlerde Ereğli’ye veda ediyor. Yeni görev yeri olan Antalya’ya gitmeden önce ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Çay, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Yönetimine övgüler yağdıran Kaymakam Çay, Ereğli Kent Konseyi yönetimi göreve geldiği süre içerisinde çok güzel projelere ön ayak oldu, inşallah bir an önce bu projeler faaliyete geçer “dedi.

Antalya’ya tayini çıkan Kaymakam İbrahim Çay veda ziyareti kapsamında Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin’i ziyaret etti. Keskin, Kaymakam Çay ile birlikte çalışmaktan dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, Bizler sizin gibi değerli büyüğümüzle tanışıyor olmanın mutluluğunu yaşadık, Her zaman problemleri çözüm noktasında bizlere destek oldunuz, Hiçbir zaman kapınızı çaldığımızda bizleri boş çevirmediniz, Her zaman yardımcı oldunuz, Bu anlamda sizlere yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KESKİN, PROJE SUNDUK BEKLİYORUZ

Ziyarette, Kaymakam Çay’ın sorusu üzerine Projeler hakkında bilgi veren Keskin, Belediye’ye en son bir proje sunduk, Engelli kardeşlerimizin kendilerinin çalışıp para kazanabilecekleri bir yer olsun istedik, şu anda beklemekteyiz, yetkililerimizden bu konu ile ilgili çözüm bekliyoruz, onun dışında Osmanlı çileği ile ilgili çalışmalarımız var, Osmanlı çileğinin patentinin alınması konusunda taleplerimizi Belediyeye ilettik” şeklinde konuştu.

ÇAY, KENT KONSEYİ ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ise Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Çok güzel çalışmalara imza attınız, güzel projeleriniz var, yapmış olduğunuz katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Ereğli’de görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde özellikle Köylere yönelik güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Kaymakam Çay ziyarette yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Bizlere çalışmalarımızda destek veren başta Ereğli halkına sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti başkanlarına, Sayın milletvekilimiz Ercan Candan’a ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza, köydeki vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, gerçekten 5 yıl süre içerisinde köylere yönelik güzel çalışmalar yaptık, sonraki dönemlerde yine Eğitimle ilgili Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan’ın bizlere verdiği destek ile çok güzel hizmetler yaptık,

OKULLARLA İLGİLİ SORUNLARI ÇÖZDÜK

Geçtiğimiz yıl 26 okul onarımdan geçti, İlçemizde merkez sınırları içerisinde doğalgaza geçmeyen okul kalmadı, Yine 10 okulumuzu onarımı için ihaleler yapıyoruz, yaptığımız bu ihaleleri’ de basın huzurunda şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik,

BU BAŞARI EREĞLİ HALKININ BAŞARISIDIR

Köylere yönelik alt yapı olsun, parke olsun ve diğer projelerle ilgili çalışmalarımız oldu. Bunları köylü vatandaşlarımızın katkısı ile imece usulü yaptık, tabi bu bizlere Ereğli halkının verdiği destekler sayesindedir, bu başarı Ereğli halkının başarısıdır.

Kaymakam Çay ayrıca Kent Meydanı ve Üniversite kampüsünün kurulması noktasında çalışmaları devam ettiğini belirterek şunları söyledi;

HÜKÜMET KONAĞI PROGRAMA ALINDI

Kent meydanı projesinde çok güzel bir başarı sağlandı. Ercan Beyin sayesinde, hükümet konağı programa alındı. Dev bir proje, önünde kent meydanı olacak, şu an oranın her şey hazır, yer sorunumuz var, sağolsun belediye başkanımızda imar konusuyla ilgili sorunu meclisten geçirdi.

BU PROJELER EREĞLİ İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

Üniversite ile ilgili şuan bizde çalışma devam ediyor, ama gözle görülür bir şey yok, Neden, Bizler daha önce Ercan bey zamanında Toki ile görüşmelerimiz oldu onun çalışmaları devam ediyor. Ama en kısa zamanda hallolur. Tabi bunlar Ereğli için büyük kazanç, buraya öğrencilerin gelmesi tüm esnafımızın nefes almasına yardımcı olacaktır. bu da kısa sürede çözülecektir. Bu işte kesinlikle geri dönüş olmaz hep ileriye gidiş olur, Bu projelerde STK’’ların ve Meslek odalarının büyük katkısı var canla başla çalıştıklar, Bu konu için Ankara’yı faks yağdırdılar, Bunlarında çok büyük etkisi oldu “dedi.

Ziyarette Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Çınar ve Yücel Oktay hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER